calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

“SVIMA NAM SE DEŠAVA DA OSTANEMO BEZ PARA”: Ruška Jakić se NE STIDI da kaže ono što bi malo koja javna ličnost PRIZNALA

Objavio: RHT
11/07/2022 4:35 PM

Nedavno je Ruška Jakić izjavila da podjednako dobro može da živi sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra, a u emsiji “Sceniranje” na Kurir televiziji to je i potvrdila.

Foto: ATA Images

Na pitanje voditeljke Vanje Camović kako to u praksi izgleda Ruška je objasnila:

– Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač… Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu – kaže Ruška i dodaje:

– Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: “Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim”. I tako ceo život – kaže Ruška.

Ruška Jakić otkrila je da joj uopše nije važno koliko njena garderoba vredi.

– Vodila sam snimatelje u čuvenu kinesku radnju. Imam čak i njihovu srebrnu karticu, uopšte se ne stidim da kažem da sve na meni ne košta ništa, ali izgleda fantastično. Nikada u životu ne bih se pravila sa nekim glupostima. Važno je da umeš da nosiš ono što kupiš. Moda je poruka, ko smo, šta smo i gde smo krenuli. Treba se igrati sa svim da ti ne bude dosadno – kaže Ruška.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS