calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov!

TRIK UZ POMOĆ ČAŠE VODE: Mnogi tvrde da ćete ovako ukloniti svu NEGATIVNU energiju iz doma (VIDEO)

Objavio: RHT
11/07/2022 6:07 PM

VSvima nam je dobro poznato je smo svi sastavljeni od energije i da u naš dom ako ulaze razni ljudi, ulaze i razne energije.

Foto: Youtube printscreen/The Spatium

Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osećanja, pa tako da ako je imate u kući, veoma lako ćete je primetiti.

Trik uz pomoć čaše vode:

U providnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 alkoholnog sirćeta. Čašu stavite u sobu u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u WC šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

Postoji i drugi način, sa žalfijom ili tamjanom.

Ovo je jedan od najstarijih, najbržih i najefikasnijih načina da očistite svoj životni prostor od negativne energije. Da biste očistili kuću žalfijom ili tamjanom, treba da otvorite ulazna vrata i sve prozore u vašoj kući. Upalite tamjan ili žalfiju i pustite da gori par sekundi. Zatim ugasite plamen i ostavite da se dimi kraće vreme. Najbolji način da započnete ovaj ritual je da idete oko sobe i pokrijete dimom što veći deo prostora.

Izvor: Najžena

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS