calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Gastozaova sestra opisuje njihov život i koga je najviše volio! Zatvor, pa rijaliti puno u jednoj godini MILICA SE OBRAĆA TERZI: Molim te, nikad više da moje ime nisi pomenuo! PODIJELILI IMOVINU?! Haris i Melina OČI U OČI nakon ŠEST MJESECI? Iva Grgurić: Produkcija te tjera na najgore! Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan! Sha je bruka SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO)

MARIJA MIKIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: Zbunilo me je kada su mi doneli bebu!

Objavio: RHT
08/07/2022 2:02 PM

Pevačica Marija Mikić pre pola sata sa emotivnim partnerom Jovanom Pantićem i ćerkicom Đurđom napustila je porodilište i novinarima otkrila čime je sve bila iznađena od kada je na svet donela prvo dete

Marija i njen partner Jovan uzbuđeno su izašli iz porodilišta u Višegradskoj, nakon čega nam je otkrila sve o svom prvom majčinskom iskustvu:

– Svi su prema mani bili divni i profesionalni. Beba je teška 2.800 grama, mala sam- uzbuđeno je kazala Marija koja je dodala da njen partner Jovan i dalje ne zna gde je od sreće:

– Evo tata i dalje ne zna gde se nalazi, vidim da se sav obukao u roze. Vi ste se svi obukli u roze?- šokirano je pitala Marija koja je otkrila šta će se promenti i čime je bila iznenađena u porodilištu:

– Sve će se promeniti, ali ja nemam strah. Nisam znala da je Višegradska “bejbifrendli” (smeh). Nisam znala da su bebe s nama i malo me je zbunilo kada su nam doneli bebe. Beba je ludilo, spava, jede. sve… bukvalno kao da sam je crtala i poželela.

Izvor: informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS