calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U BiH temperature do skoro 40 stepeni, evo šta nas očekuje na početku sljedeće sedmice HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Djevica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

NEPOZNAT MUŠKARAC UPAO NA IMANJE I KOMENTARISAO DALILU SA FILIPOM! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/07/2022 4:00 PM

Nepoznati muškarac ušao je na velelepno imaje u Šimanovcima i to sve zbog Filipa Cara. Njih dvoje su razmenili nekoliko rečenica, te je Filip tražio od njega da mu otkrije istinu o Dalili.

Foto; Youtube printscreen

– Ja sam još pod utiskom, video sam čoveka koji nije odavde. Čovek se popeo na zid u Rajskom vrtu. Idem u WC i vidim da sedi momak na zidu. Života mi moga, ja kao da sam video supermena. Ja se presvukao, uzeo vlažne maramice da idem u WC, hodam ovako i on (viče) “kapo, kapo”. Pogledam, a on na zidu sedi iznad kapije od Rajskog vrta. Kaže: “Ej”, a ja ga ne vidim dobro. Ja priđem bliže i on čovek započne priču, kaže da je Emin iz Zenice, ja ga pitam što je došao, rekao je Filip, pa dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели heavycur (@heavycur_zadruga1)

– On kaže: “Da tebe vidim, došao sam busem, doći ću i na superfinale”. Ja odmah za nju pitao (Dalilu), on počeo da mi priča za Maju. Ja kažem: “Reci mi za nju (Dalilu), da li mi radi nešto iza leđa?” Pitao sam da li je bilo nešto sa Anđelom, a da mi ne govore. On kaže: “Ne”. Ja i dalje ne verujem da čovek sedi na zidu. Pitao sam ga kako se popeo tu gore. Kaže: “Tu obezbeđenje, ja sam levo-desno, prepričavao je Car.

PROČITAJTE: MAJA MARINKOVIĆ ISKRENO O BIVŠIM MOMCIMA: Filip Car je moja NAJVEĆA ŽIVOTNA GREŠKA!

Izvor: blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS