calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

DANAS IMA MILIONE, A DETINJSTVO JE PROVEO U SIROMAŠTVU: Duška Tošića roditelji zbog nemaštine dali u DOM, a ONA mu je pomagala

Objavio: RHT
06/07/2022 3:19 PM

Bivši fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić, posle 14 godina braka sporazumno se razišao sa pevačicom Jelenom Karleušom s kojom ima dve ćerke. Ono što je svima poznato je da je Duško imao je veoma teško detinjstvo.

Foto: ATA Images

Naime, otac i majka su ga zbog nemaštine morali da ga odvedu u internat, u kojem je proveo tri godine, a danas je bogat čovek.

Bivši srpski reprezentativac je odrastao u malom selu Orlovat kod Zrenjanina, u kućici punoj ljubavi i s malo finansijskih sredstava za život. Duškovi roditelji toliko nisu imali da je otac Milorad zbog nemaštine morao da ga pošalje u Dom za nezbrinutu decu “Angelina Kojić Gina”, gde se školovao i ujedno trenirao sport, od kojeg je uspeo da zaradi milione.

– Duško je zaista imao teško detinjstvo. Njegovi roditelji su bili siromašni, ali su pošteni i dobri ljudi. Pošto je želeo da trenira fudbal, otac ga je posle osnovne škole odveo u Zrenjanin i dao ga u dom da bi se školovao i ujedno igrao fudbal. Odlazak iz malog sela u grad za Duška je bilo ostvarenje sna. Znam da je roditeljima ljubio ruke kad god bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mario za to što je u njenu boravio s napuštenom decom jer je imao jasan cilj. Pa šta bi bilo od njega da je ostao u Orlovatu? Ništa! – pričao je meštanin.

Tošić je umeo da se iskrade iz kuće i da po celu noć gleda fudbal kod komšije, jer njegovi nisu imali televizor.

Pročitajte i: PRVO TOŠIĆEVO OGLAŠAVANJE POSLE KRAHA BRAKA: Karleušin bivši na pitanje o razvodu imao je JASAN ODGOVOR!

– Sećam se kako je Duško molio komšiju da kod njega gleda utakmice jer njegovi roditelji nisu imali televizor. Sedeo bi na krevetu, a lopta bi mu bila ispod noge. Dešavalo bi se i da zaspi uz televizor i da ga otac upola noći u naručju odnese kući. Duško vam je klasičan primer kako se iz blata može doći do vrha!

Jednom prilikom, sad već njegova bivša supruga Jelena otkrila je da mu je u tom periodu mnogo pomogla rijaliti učesnica i pobednica Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, koja mu je davala da jede.

Pročitajte i: EVO KAKO DUŠKO TOŠIĆ PROVODI VREME NAKON KRAHA BRAKA: Fudbaler uživa u njihovom društvu i ne mari za priče o RAZVODU! (FOTO)

– Moj muž Duško ispričao mi je, kada sam ja imala žestoke komentarisala Kiju, da prestanem i da je ne diram jer mu je mnogo pomogla. On mi je rekao: “Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila – otkrila je tada Karleuša.

U Domu učenika srednjih škola “Angelina Kojić Gina” ispričali su da je bivši muž JK jedan period svog detinjstva proveo kod njih.

– Tačno je da je Duško bio u našem domu. Pošto je živeo na selu, a želeo je da trenira fudbal, roditelji su ga upisali kod nas. Redovno je odlazio kući kod svojih i oni su dolazi da ga obilaze. Tada je naša ustanova imala deo za nezbrinutu decu, ali on je bio smešten u internatu. To je bilo davno, ali sećam se da je bio uporan i da je po ceo dan igrao fudbal na školskom terenu – ispričao nam je jedan od profesora u ovoj ustanovi.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS