calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“PLAČEM KADA ME PESMA PODSETI NA OCA”: Slađa Alegro ogolila dušu i prisetila se detinjstva

Objavio: RHT
04/07/2022 2:30 PM

Pevačica Slađa Alegro radi punom parom, posebno kada je letnja sezona, pa je u subotu imala nastup u Guči.

FOTO: printscreen/youtube

Tom prilikom tokom razmene emocija sa svojom vernom publikom Slađa se prisetila detinjstva:

– Imala sam bezbrižno detinjstvo. Drugačije se živelo, sada se život preokrenuo. Kada posmatram iz ove perspektive, ništa mi nije nedostajalo. Novac da, ali nije mi to bilo važno. Ništa nismo imali, a sve smo imali i sve što smo imali nam je bilo dovoljno. Sada svima nešto fali, i kada imamo, i kada smo srećni – opet nam nešto fali… Ja sam vrlo zadovoljna svojim životom, ali i onim kakav je bio pre. Ne bih ja tu ništa menjala, što bi rekao Čola. Čak ni te neke, manje lepe trenutke, ni neku sekiraciju ni nevolju… Bilo je mnogo ljubavi, što je najvažnije, a meni je to pokretač i vodič kroz život.

Pevačica je takođe otkrila da je emotivac i da se vrlo lako rasplače, a potom i izdvojila situacije na koje nikada ne ostaje ravnodušna:

– To baš i nije pohvalno, ali plačem stalno. Takva sam. Sve preemotivno doživljavam, i sve životne momente vezujem za muziku i pesmu. Postoji mnogo numera zbog kojih zaplačem, na primer pesme koje me sećaju na oca, detnjstvo, na svoje prijatelje… Što se tiče mojih pesama nekako me najviše dirne “I u dobru i u zlu” i “Gde si dušo, gde si rano” – rekla je ona za portal 24/7.

Pročitajte i: https://hypebih.ba/najjaci-ostaju-i-kada-se-gubi-medusobna-podrska-nikolina-pisek-stala-uz-anu-nikolic-foto/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS