calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi… KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente

LJUBOMORNA ŽENA NA ANĐELU VEŠTICU ISPALILA 9 METAKA! Bivša zadrugarka progovorila o traumatičnom iskustvu, ČUDOM izbegla tragediju!

Objavio: RHT
02/07/2022 10:31 PM

Na bivšu učesnicu “Zadruge” Anđelu Vešticu i njenog tadašnjeg partnera, pucala je njegova bivša žena.

Foto: Printscreen

Na bivšu zadrugarku je ispaljeno devet metaka, koji su je promašili, a na njenog tadašnjeg dečka, četiri i on je lakše povređen, a Veštica je tada za Kurir otkrila kako se sve desilo.

– Pokušala je da nam namesti drogu, ali ju je, na sreću, Admir video i izbacio iz salona. Dok ju je izbacivao napolje, izvadila je pištolj i počela da puca na njega. Bila sam na spratu i, kad sam čula pucnje, pokušala sam da dođem do Admira, ali zadržale su me radnice. Na mene je ispaljeno devet metaka, a na njega četiri. Sve se srećno završilo – ispričala je Anđela tom prilikom – rekla je tada Anđela.

Anđelin dečko tada je prošao sa povredom, jedan metak ga je pogodio u nogu, a Veštica nije imala nikakve povrede.

Izvor: Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS