calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali

1000 EVRA ZA JEDAN DAN: Nina Seničar otkrila kako je došla do prve zarade

Objavio: RHT
02/07/2022 10:01 AM

Manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar tvrdi da je kao studentkinja zarađivala 1.000 evra dnevno.

FOTO: printscreen/instagram

Lepa Novosađanka priča da je slučajno postala manekenka.

– Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: “Je l’ ovo moguće?” – ispričala je Nina u emisiji “Balkanskom ulicom” i dodala da nije napuštala studentski dom iako je mogla da plaća stan:

– To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju… Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom… Živela sam dva paralelna života. S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere… Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da “guram” fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama – rekla je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS