calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipjelo! OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO)

PACIJENTKINJA SE OPORAVILA UZ NAŠU PESMU, A ONDA JE USLEDILO IZNENAĐENJE: Ove stvari o Frajlama malo ko zna! Poznati muzički sastav u emisiji CHIT CHAT na Hype televiziji!

Objavio: RHT
01/07/2022 7:33 PM

Poznati muzički sastav Frajle, na čelu sa Natašom, Jelenom i Nevenom otkriće ove nedelje u 16:00 h na Hype televiziji , u emisiji Chit Chat kod voditelja i autora Nemanje Kovačevića, neke stvari koje malo ko zna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPE TV – SVE SAD (@hypebih.ba)

U emisiji dotakli su se raznih tema, pa su ove šarmante Novosađanke otkrile kako su na početku karijere imale razne životne prepreke, ali ih to nije poremetilo da sa osmehom i pozitivnom energijom koračaju napred i grade sjajnu karijeru…

-Bilo je trenutaka kada smo jedan sendvič delile na 4 dela, toliko smo imale…prisetle su se samih početaka i dodale:

-Dešavalo se da na od celokupnog nastupa nam ostane samo za gorivo i putarine, ali mi smo na svaki nastup išle sa istim žarom, jer kada stanete na binu  pred publiku vi zaboravite na sve probleme….To sam sve do detalja prenela u svojoj knjizi “Kako sam postala Frajla”, nisam želela da pričam samo o koncertima, ok koncerti izađes i pevaš, meni je bilo bitno da ljudima prenesem šta se dešava iza kulisa, da nije sve glamurozno, da ima  uspona i padova- ističe Jelena Buca koja je autorka knjige.

-Pamtim momenat kada nam je posle nastupa, prišla jedna žena i ispričala priču iz bolnice, naime pošto je bila bolesna , ležala je u krevetu i gledala u neonku na plafonu, a sve vreme je slušala našu pesmu, i kako su dani odmicali , a njoj sve bilo bolje, zahvalila se medicnskim sestrama što su joj na neki način olakšali bolničke dane, međutim medicinska sestra joj je rekla da u bolnici nema muzike, da ništa nisu puštali, žena je ostala šokirana- kažu one.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS