calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SVI SE PITAJU KAKO PEVAČICA IMA OVAKVU LINIJU! Severina u pedesetoj kune se u ovakav način ishrane!

Objavio: RHT
30/06/2022 11:50 PM

Severina, verovali ili ne, ima 50 godina – što potpuno zvuči nemoguće, kada pogledamo njenu poslednju sliku u bikiniju! Svaki mišić na telu joj je savršeno izvajan, posebno su trbušnjanci provukli pažnju njenih obožavaoca!

Foto: Instagram

Naslonjena na stenu, pozirala je u jednostavnom, a elegantnom kupaćem kostimu, pokazavši svoju sjajnu figuru!

Naime, pevačica je neretko naglašavala da ima istu težinu decenijama – 55 kilograma! Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mere su 95-61-95.
Pročitaj i: Kako da se hranite? Otkriva nutricionista!

A sve to rezultat je dugogodišnjih zdravih navika i umerenog vežbanja!

– Ja jako volim da jedem puno voća, ali i povrća. Ustvari – jedem sve. U poslednje vreme jako puno voća, a sada mi odgovara svo šumsko voće, dinje, lubenice – otkrila je jednom prilikom.

Priznala je da uživa u hrani i da može mnogo da pojede, ali da ne želi svoj organizam stalno da opterećuje nezdravim i “teškim” namirnicama.

– Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem – priznala je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Kako započinje dan?

Jutro, uglavnom, voli da započne sa smutijem. Kombinuje voće i povrće, zavisno od toga šta ima u frižider ili šta joj se u tom trenutku jede. Omiljnena letnja kombinacija joj je – šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine, koje pomeša sa bademovim mlekom, a ponekad ubaci i malo banane za lepušu teksturu.

Nije ljubitelj teretane i zahvalna je što ima dobru građu i bez napornog treniranja. Ali, ističe, kada se sprema sa turneju, onda se veoma ozbiljno posveti vežbanju.

– Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri- četiri puta – zaključila je Severina.
Izvor: pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS