calendar

Subota 28. Septembar, 2023

STOMAČIĆ, CELULIT, STRIJE…: Ronaldova verenica NEOČEKIVANOM fotografijom uputila VAŽNU poruku koju bi sve dame trebalo da ZNAJU!

Objavio: RHT
28/06/2022 5:31 PM

Georgina Rodrigez i Ronaldo uživaju u porodičnoj idili i zasluženom odmoru na Ibici, a paparaco fotografi uhvatili su par na njihovoj luksuznoj jahti u trenucima opuštanja, sunčanja i kupanja.

Foto: Instagram

I dok je fudbaler s ponosom pokazao svoje isklesane trbušnjake i izvajane mišiće, njegova izabranica oduševila je ceo svet slikom u mikro crnom bikiniju. Ono što je privuklo najviše pažnje, svakako je bila činjenica da nije imala nikakav problem da pokaže kako zaista izgleda.

Naime, verenica čuvenog fudbalera celom svetu je pokazala da i njoj može da se naduje stomak, da ima strije i da nema problema sa celulitom. Sve u svemu, otkrila je da je prava žena od krvi i mesa, te da iako se trudi da izgleda perfektno u svakoj situaciji, sa vremena na vreme dopušta sebi da uživa u svom prirodnom izgledu.

– Prelepa! Ovo je žena koja je rodila, sa svim svojim vrlinama i manama, i izgleda neverovatno! Svima nam je poslala važnu poruku – hajde da zavolimo sebe onakve kakvi jesmo! Kakva žena! Prirodna i lepša od mnogih! – samo su neki od brojnih komentara koji su se našli ispod Georginine fotografije.

Podsetimo, lepa influenserka i Ronaldova verenica porodila se 18. aprila ove godine, na svet donevši devojčicu Belu Esmeraldu, dok je, nažalost, tokom porođaja izgubila drugog blizanca – sina.

Izvor: hypebih.ba, Kurir.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS