calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga?

ANA KORAĆ POKAZALA NOVOG DEČKA: Starleta ne krije koliko je ZALJUBLJENA! (FOTO)

Objavio: RHT
27/06/2022 7:44 PM

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać pohvalila se stotinama hiljada svojih pratilaca da je ponovo zaljubljena do ušiju!

Foto: Instagram

Ana je fotografiju sa svojim novim izabranikom podelila putem Instagrama, ali je ipak želela da sakrije identitet svog novog dečka, pa je na fotografiji preko njegovog lica stavila emotikon koji simbolizuje zaljubljenost.

Foto: Instagram

Inače, osim veze sa Davidom Dragojevićem koja je započela tokom njihovog učešća u rijalitiju Zadruga, a potom dugo bila pod budnim okom javnosti, Ana Korać je detalje o drugim vezama uvek vešto krila od medija.

Da li će tako biti i ovog puta ili će starleta konačno otkriti identitet svog izabranika, ostaje da vidimo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS