calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ROZGA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Evo za šta bi se pevačica najradije odlučila

Objavio: RHT
27/06/2022 2:20 PM

Pevačica Jelena Rozga uskoro će proslaviti 45. rođendan, a mnogima se čini da se ne menja već godinama. Čestitke na njenom Instagram profilu su česte na račun “podmlađivanja”, pa ne i što je redovno novinari pitaju da li je estetskom hirurgijom nešto menjala na svom telu. Hrvatska pevačica, međutim, na takva pitanja ima samo jedan odgovor – jedino boju kose.

Foto: Youtube printscreen

– Možda kada napunim 70 godina odradim nekakav fejslifting. Radije to nego da mi je glava svaki dan sve veća. Što se tiče filtera, mislim da ne treba preterivati ni u tome – rekla je Rozga za medije, odgovarajuće na pitanje da li radije podržava filere ili filtere.
Pevačica, inače, privlači pažnju gde god se pojavi i to zahvaljujući svom zavodljivom osmehu i laskavoj figuri. Tako je nedavno na jednom događaju privukla poglede prisutnih u teget haljini koja je istakla njene obline.

– Crveni ruž i osmeh. Život je tako lep – bilo je sve što je ona u tom izdanju imala da poruči sa zabave.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Osim toga, Jelena je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu postavila fotografiju na kojoj bi joj retko ko dao godina koliko ima. Na njoj je pozirala u uskim farmerkama visokog struka, koje su na kolenima pocepane. Uz njih se odlučila za top koji otkriva ravan stomak, sa sve atraktivnim, zvonastim rukavima. Kosu je vezala u rep, a izgled je upotpunila tamnim naočarima za sunce i belim jednostavnim sandalama na štiklu. Tim izdanjem izazvala je opšte oduševljenje, a mnogi su prokomentarisali kako su joj figura i stomak “neverovatni”.

– Malo mi za sriću triba – deo je refrena pesme pevačice Doris Dragović, koji je Jelena odlučila da citira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS