calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA DISKVALIFIKOVANA I KAŽNJENA SA 50.000 EURA! Pismo Velikog šefa napravilo pometnju u “Beloj kući” Predstavljena lopta kojom će se igrati završnica Eura OTKRIVENO GDJE SE NALAZI MILJANA NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ RIJALITIJA Odvedene na ovu lokaciju Tragedija u Prijedoru: Otac poginuo prilikom pada s motocikla, sin (9) teško povrijeđen ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremne prženice za Sultana! OVO JE POSEBAN RECEPT (VIDEO) Jelena Rozga otkrila šta joj je ugledni ljekar rekao da operira: “Bila bi ljepša kada bi…” Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO)

TEA TAIROVIĆ UZVRAĆA UDARAC INDI: Evo šta je poručila koleginici nakon optužbi da joj je ukrala ideju za SPOT

Objavio: RHT
24/06/2022 1:25 PM

Pevačica Tea Tairović oglasila se nakon što je njena koleginica Indi Aradinović izjavila da joj je “ukrala” ideju za spot.

Indira je u emisiji “Ekskluzivno” otkrila da je imala ideju da snimi isti spot koji je snimila Tea za pesmu “Balkanija”:

– Ideje su čudo, ideje iscure. Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade – izjavila je Indi u pomenutoj emisiji.

Foto: Youtube printscreen

Tea Tairović se sada tim povodom oglasila i istakla da joj ovakve marketinške fore nisu potrebe s obzirom da joj je album slušan:

– Moj album je slušan, što se da čuti na mojim nastupima, publika jednoglasno peva. Meni ovakve marketinške fore nisu potrebne – rekla je Tea.

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS