calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NEMANJA GUDELJ IZNENADIO ANASTASIJU SKUPIM POKLONOM: Fudbaler izdvojio 35 HILJADA EVRA za luks destinaciju – evo kako se provode!

Objavio: RHT
18/06/2022 2:00 PM

Fudbaler Nemanja Gudelj iskeširao je 35.000 evra za odmor sa Anastasijom Ražnatović – fudbaler Sevilje iznenadio je pevačicu za 24. rođendan putovanjem na Ibicu.

Foto: ATA Images

Par je u sredu stigao na to špansko ostrvo i smestio se u jednom od najluksuznijih hotela u mestu San Antonio, šiše Informer.

– Nemanja je zakupio apartman koji je opremljen kao stan. Ima dnevnu i spavaću sobu, veliko kupatilo, baštu i bazen. Samo za smeštaj iskeširao je oko 20.000 evra! Želeo je da Anastasiji priušti odmor iz snova i uspeo je u tome – priča izvor blizak pevačici.

Sportista i ćerka Cece Ražnatović iznajmili su automobil kojim obilaze ostrvo, ali i jahtu. – Uživaju na najskupljim plažama i u najboljim restoranima, a išli su i u šoping. Rešili su da napune baterije pošto se Nemanja uskoro vraća treninzima, a Anastasija ima zakazane nastupe do jeseni. Zato ne štede ni na čemu – kaže izvor i dodaje da su jedan ceo dan proveli na brodu:

– Iznajmili su jahtu i krstarili Sredozemnim morem. Za to zadovoljstvo Nemanja je izdvojio 2.800 evra, a dogovorili su se da to ponove, jer su se odlično proveli.

Gudelj je na odmor poveo i svog vozača i najboljeg prijatelja Rašida Riverčafa, od kog se ne odvaja. Letovanjem je počastio i majku Oliveru, brata Dragišu i sestru Vanju!

– Želja mu je da Anastasija provodi što više vremena s njegovom porodicom, kako bi se bolje upoznali. Zato je i njih poveo na Ibicu i zakupio im apartmane. Veći deo dana je sam sa Tasom, ali se uglavnom svi okupe na večeri ili u noćnom provodu – priča naš sagovornik i dodaje da se Cecina ćerka odlično slaže sa svekrvom, zaovom i deverom:

– Ma oni nju obožavaju! Gudeljovi su je brzo zavoleli jer je dobra i vaspitana devojka. Navijaju da Nemanja i Anastasija budu što duže zajedno.

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS