calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banjaluci! “Ona radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvijek narod plati”! Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio! Olimpijski tim Bosne i Hercegovine spreman za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu Zemljotres pogodio područje Hercegovine Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar

BOGDANA RAŽNATOVIĆ U SUZAMA! Na Dedinju uzavrela atmosfera: Veljko je kriv za sve!

Objavio: RHT
17/06/2022 10:00 PM

Porodica Ražnatović poslednjih mesec dana slavi, a sada je novo slavlje na tapetu, a povod je uspeh Veljka Ražnatovića. Naime, mladi sportista osvojio je Regionalnu ligu u Skoplju, a u porodični dom Ražnatovića stiže pehar.

Printscreen/instagram

Bogdana, Ceca i Anastasija oduševljeno su primile vest o ovom Veljkovom postignuću, a reč je o njegovom velikom uspehu od kada je postao deo tima “Crvene zvezde”.

Lepe vesti prvo je objavila Veljkova sestra Anastasija, koja nije krila ponos: “Jako sam ponosna” – napisala je.

Podsetimo, Veljko Ražnatović upisao je 11. trijumf u isto toliko nastupa u profesionalnom boksu!

Na gala reviji u Istanbulu Atila Koroš, drugorangirani bokser u kruzer kategoriji u Mađarskoj, izdržao je svega tridesetak sekundi pre nego što ga je Srbin poslao na patos sa kojeg se više nije digao.

Ražnatović je pobedu u Turskoj proslavio podigavši sina Željka i srpsku trobojku.

– Nisam se plašio rivala, ni najmanje, koliko sebe posle duge pauze od profi mečeva. Nisam verovao da sam i dalje na visokom nivou, s obzirom na to da godinu dana nisam boksovao u profi vodama. Sada mi je pao veliki teret sa leđa. Osmi nokaut je za mog sina i moju suprugu koji su mi dali snagu da se vratim na najbolji mogući način među konopce i koji su bili uz mene u Istanbulu.

Potom se zahvalio timu…

– Zahvalnost dugujem mom timu, trenerima Zoranu Bačulovu, Vladanu Babiću, Igoru Tomaševiću, kao i Rusima Vitaliju Slanovjevu i Alanu Čehoevu kod kojih sam se na Vladikavkazu u Arijana boksingu pakleno spremao za ovaj meč, ali i spektakle i titule koji, verujem, tek slede. Veliko hvala i Nenadu Borovčaninu, predsedniku Bokserskog saveza Srbije, koji je posredovao u organizaciji meča u Turskoj – izjavio je Veljko posle meča.

Izvor: espreso.co.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS