calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

ANĐELO PRIZNAO DA NE MOŽE BEZ SANDRINOG ZAGRLJAJA! Kako će mama reagovati na ovo?

Objavio: RHT
17/06/2022 7:00 PM

Upravo na programu televizije Pink, je počela emisija “Gledanje snimaka”, zadrugari su imali priliku da na prvom video snimku vide i čuju razgovor između Anđela Rankovića i Sandre Rešić gde ga je ona pecnula zbog druženja sa Dalilom Dragojević.

Foto: Instagram/printscreen/andjelo7

Da je ostalo više vremena, ja ne bih imao problem da se više družim ali ostalo je manje vremena do kraja i više nije potrebno ovo ni Sandri. Šta se izdešavalo, izdešavalo se. Ja kažem da je tri meseca do kraja, ja bih bio opušteniji. Samo ne bih imao problem da se družimo, a da ljudi pričaju da je to nešto drugo – pričao je Anđelo.

-Kako možete da se suzdržite, ako imate tolike emocije – pitala je voditeljka.

-Nismo došli još uvek na taj nivo, nije mi oprostila. Dođe mi da je zagrlim – rekao je Anđelo.

On može da kontroliše sve kod nje, a tamo gde je trebao nije – ubacio se Mensur.

-Pa, ostalo je tri nedelje do kraja i mogu da se suzdržim – rekao je Anđelo.

-Izdešavale se neke stvari da ja više ne verujem ništa, bile su neke stvari i ne mogu da oprostim. Ja mogu da ga zagrlim. Nisam životinja i mogu da se obuzdam. Ja mislim da je ovo moja greška i da sam trebala da stopiram neke stvari – rekla je pevačica.

-Što je veći stepen zaljubljenosti, to je veći stepen maltretiranja te osobe. Oni nisu bili u potpunosti, pa kada neko napravi neko sr*nje, onda kažeš sebi što je to tako trebalo… Što je osećaj veći, to te više muči ali oni nisu bili u vezi, oni su se samo muvali – pričao je Đedović.

Izvor: pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS