calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve

NATAŠU BEKVALAC ZANIMA ŠTA IMA U S*KSI ŠOPU-Otkrila nepoznate detalje iz života!(VIDEO)

Objavio: RHT
16/06/2022 6:34 PM

Nataša Bekvalac sinoć je nastupala na jednom prestoničkom splavu, a svojim dolaskom izmamila je uzdahe izazovnim kostimom.

Pred sam početak nastupa, atratkivna pevačica otvorila je dušu o svojoj karijeri, nastupima, ali i otkrila pojedine detalje iz svog privatnog života.

-Nemam ja tu vrstu ego tripa, ja se muzikom bavim više od 30 godina, 23 baš profesionalno, kad bi mi te stvari pumpale samopizdanje i ego ne bih ja dovde dogurala. To mi da jednu vrstu prelepe energije i motiv za dalje, a sad ne znam šta to može da me uspali i izvede iz koloseka koji sam sebi zacrtala- rekla je Nataša.

Budući da se pojavila u provokativnoj odeći, priznala je i da posećuje s*ksi šopove.

– Da, bila sam, nisam ništa kupovala, ali sam gledala, sve me je zanimalo što sam tamo videla – priča Nata, a na pitanje o veri, smatra da ona nije prava osoba za to:

– Nisam ti ja dobra adresa za to, to možeš da vidiš po mom životnom putu. Generalno, da, verujem u Boga, ali to je sve.

Bekvalčeva smatra da je autobiografska knjiga i film previše egocentrično razmišljanje.

– Moj život ne može da se opiše u tri reči, što se filma tiče to bi bilo toliko egocentrično, ne bih bila ponosna na sebe i nisu mi te ideje padale na pamet, isto važi i za knjigu. Zaista mi ništa ne pada na pamet u ovo doba.

Izvor: pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS