calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti

RASTALI SE ANASTASIJA I GUDELJ: Otišli svako na svoju stranu!

Objavio: RHT
11/06/2022 11:59 PM

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja počela je intenzivno, pa je pevačica dosta vremena provodila kod njega u Španiji.

Foto:Printscreen/Instagram

Na Instagramu je takođe osvanuo snimak Anastasije koja se smeje i drži prskalicu, dok je Gudelj čvrsto grli, zbog čega nam se činilo da je između poznatog para sve u najboljem redu.

Druženje su nastavili u Srbiji, kada je Gudelj došao kako bi bio prisutan na rođendanu Anastasije Ražnatović.

– Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je verio, juuu – pričala je Ceca o prvom utisku kada je videla zeta uoči rođendana svoje zaljubljene ćerke.

I dok su pristizali gosti, konačno je stigao i onaj najočekivaniji – Nemanja Gudelj.

On je pristigao u luksuznom automobilu, a na faci mu se jasno vidio bes i nervoza.

Ipak, za sve postoji opravdanje, a verujemo da je razlog tome ogromna ekipa medija koja je opkolila njegov auto i nije dozvolila da izađu iz automobila.

On je tada nervozno i telefonirao, ali je na kraju izašao i korektno ispozirao svakom paparacu.

Nemanja Gudelj je došao u Beograd da bi zajedno sa pevačicom Anastasijom Ražnatović proslavio njen rođendan. Dok je bio ovde, koristili su svaki momenat da budu zajedno, obilaze beogradske restorane, a njega svuda vozi lični vozač Raško.

Ipak, ma koliko im lepo bilo zajedno – rastali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, jer mladog fudbalera put zove na sasvim drugu stranu.

Iako nerado iz zagrljaja svoje ljepše polovine Nemanja je morao da otputuje u Švedsku, kako bi sa našom reprezentaciom odigrao utakmicu.

Rastanak im je oboma teško pao, ali Anastasija nije propustila da isprati utakmicu i srčano navija za svog dečka, čekajući da se ponovo vrati u njen zagrljaj.

Izvor: novi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS