calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

DRAMA OKO NOVOG ALBUMA: JK ŽESTOKO ODGOVORILA FANU! (FOTO)

Objavio: RHT
31/05/2022 5:00 PM

Govoreći o novitetima na polju karijere, Karleuša otkriva kako je trenutno u fazi realizacije video sadržaja za pesme koje su već gotove.

Instagram

Pored pitanja poput gde će se i kada latiti mikrofona, te o detaljima iz privatnog života, Jelenu Karleušu sada više nego ikad ispituju – kad će novi album? Zbog rada na novom, dugoočekivanom projektu, pevačica se bila povukla iz žirija jednog takmičenja , ne bi li se još dodatno posvetila pesmama.

Nekoliko puta je i odlagala dan kada će noviteti osvanuti, ne bi li bila sigurna „da je sve na svom mestu”… Međutim, da je narodu teško ugoditi – svedoči komentar ispod jedne od njenih najnovijih fotografija na Instagramu, na koji je dala opširan odgovor.

– Bez obzira na kvalitet nastupa očajnicki fale nove pesme, Slatka mala za novu generaciju. Praktično samo dve pesme sa nastupa su snimljene u poslednjih deset godina – počeo je izvesni Nenad, pošto se pevačica bila latila mikrofona u Mostaru.

– Ne razumem strategiju da se odlaže izbacivanje albuma, a izbegava izbacivanje singlova koji bi delimično umirili apetite fanova koji su prilično razočarani lažnim obećanjima – pisao je zatim jedan od korisnika pomenute društvene mreže, direktno i „udarajući” na tim saradnika JK:

– Pi-ar gotovo i ne postoji, Zoranova (Birtašević) komunikacija sa fanovima bolje i da ne postoji, jer pre liči na sabotažu nego na želju da se promoviše i gradi brend – smatra Nenad.

Karleuša mu na ovo nije ostala dužna.

Ona je ovom prilikom otkrila kako novim albumom, za koji su pesme već gotove, planira da pomeri sve granice, a da njen predstavnik za medije zbog obima svog posla oko istog više gotovo i ne spava.

– Dragi Nenade, nove pesme su gotove i trenutno smo u fazi realizacije video sadržaja. Taj video sadržaj ne može da bude nešto što se radi i snima na našim prostorima jer ne zadovoljava moje visoke kriterijume. Zoran se trenutno bavi radom na više frontova kad je o ovom albumu reč i mogu da kazem da vise i ne spava – počela je oštro Jelena, pa nastavila:

– Ovaj album je zamišljen kao kruna mog dosadašnjeg rada i radimo temeljno. Od pesama koje će pomeriti granice u svakom smislu do video sadržaja, preko koncerta i svega što će pratiti marketing ovog albuma, planiram da čitava planeta priča o tome. Ako se čekalo ovako dugo, smatram da sada kada smo u finalnoj realizaciji ne treba ubrzavati i oduzimati od kvaliteta.

Jelena je zatim naglasila kako je svesna da se od nje očekuje mnogo, pa da zato i priprema nešto „o čemu će se pričati i van granica naše zemlje.”

– …Ovo će biti ujedno i najskuplji album i sve što njega prati ikada urađen u ovom delu sveta. Uz mnogo kolaboracija sa svetskim imenima, sigurna sam da ćemo uspeti u nameri da opravdamo čekanje – napisala je, između ostalog, ona.

Fan, međutim, nije mnogo „spustio loptu”. S jedne strane, ponadao se da će pevačica „pravilno razumeti kritike”, ali je i naglasio „da čekanje ima smisla samo kada je oročeno”.

Izvor:24sedam.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS