calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

HAOS! MILJANA KULIĆ PONOVO PROGANJA DARKA LAZIĆA!?

Objavio: RHT
31/05/2022 11:00 AM

Učešće Miljane Kulić u rijaliti programima od samog početka obeležili su skandali.

Miljana Kulic TV Printskrin

Poslednji put je kontroverzna Nišlijka diskvalifikovana sa svojim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom pre sedam dana, a ona se sada u spoljnom svetu navodno brže-bolje vratila svojim starim navikama, kao što je proganjanje javnih ličnosti, po kojima je i postala poznata široj javnosti.

– Svima je dobro poznato šta je Miljana radila pre nego je postala poznata. Iako nimalo nisu bezazlene, sve te situacije se godinama prepričavaju kao anegdote koje izazivaju zabavu i smeh, ali reklo bi se da je situacija opet veoma ozbiljna – počinje izvor, i dodaje:

– Pored učešća u Zadruzi, koje je ovaj put jako teško podnela, Miljani je sada kada je u spoljnom svetu još gore. Pre poslednjeg ulaska u rijaliti je imala plan da postane pevačica, snimala je za Jutjub, ali sada je sve to stalo i ona ponovo ne zna šta će od sebe. Verovali ili ne, ponovo je počela da zove i proganja javne ličnosti, a u prvom redu vratila se svom miljeniku, pevaču Darku Laziću.

– Miljana uživa u činjenici što je postala poznata, ali kad god nakon diskvalifikacije oseti da je nema u medijima, ona je na ivici nervnog sloma. Sada na sve moguće načine ponovo želi da dođe do Darka, posebno jer joj je on i javno sve oprostio, a ona je to čula. Želi da mu predloži poslovnu saradnju, a nije isključeno i da su joj se vratile emocije, iako ih za sada negira – govori izvor, i dodaje:

– Ona takođe planira da od Lazića traži i novac na zajam. Njen otac bi trebalo da se operiše, a ona je zbog diskvalifikacije ponovo u dugovima do guše. Pisala mu je na društvenim mrežama, ali on verovatno niti želi niti ima vremena da gleda poruke i odgovara joj. Nakon toga je alarmirala sve ljude koje poznaje, a za koje misli da znaju i Darka i da mogu da je povežu s njim – kaže izvor za Rijaliti plus.

– Miljana želi da ga zamoli za novčanu pozajmicu, a da mu zauzvrat ponudi da zajedno nastupaju kako bi mu što pre novac vratila.

Izvor:Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS