calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

UŽAS U RIJALITIJU! Milan Milošević završio u bolnici nakon što ga je Miljana Kulić gađala kamenom? Stanje je pogoršano!

Objavio: RHT
24/05/2022 11:18 AM

Miljana Kulić je prethodne noći izgubila svaki kompas jer je izglasana za najomraženiju osobu u Zaduzi, a dodatno je dotuklo Zolino izlaganje, fizički nasrtala na Lazara Čolića Zolu, koga je Bebica posle toga izudarao bubicom ali i na voditelja Zadruge, Milana Miloševića koga je pogodila kamenom direkto u donji deo leđa i povredila mu bubreg.

Foto:Printscreen

Ona je Miloševića pogodila kamenom u donji deo leđa, a zadrugari i gledaoci su bili potpuno šokirani ovim što vide! Kako je pokušala da se opravda, iako za ovakve ispade zaista opravdanja više nema, Kulićeva je mislila da je umesto Milana Zola, te je njega htela da povredi (?!).

Milošević je nastavio vrlo proofesionalno da vodi emisiju, a samo je u svom stilu prokomentarisao da će podneti tužbu, te da nema razloga za dramu:

– Produkcija ovde drži budale. Podneću privatnu tužbu, ništa ne brinite, dobro je živim od Kulića i sudskih procesa sa njima – rekao je Milan, aludirajući na incidente iz prethodnih sezona koje je imao sa Miljanom i njenom majkom Marijom.

Ubrzo nakon što je povredila voditelja, Miljana se vratila u Belu kuću u želji da se izvini, ali Milan nije prihvatio izvinjenje.

– Je l’ mogu da ti se izvinim Milane, molim te? Nije mi dobro, teško mi je – pravdala se kao i svaki put Kulićeva.

– Pogodila si me u bubreg, a ja imam problema sa bubrezima. Ćutim i trpim i radim emisiju do 5 sati ujutru. Evo izvinila si se, nemoj da mi prilaziš, nemoj da me grliš, Miljana, skloni se od mene! – vikao je Milan dok je pokušavala da ga zagrli.

Detaljnije možete pogledati na snimku ispod:

https://www.instagram.com/p/Cd7FYO9KhPj/

Izvor: espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS