calendar

Sreda 10. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Englezi nakon preokreta i gola u 90. minuti izborili veliko finale PRINOVA U DOMU DŽEJLE RAMOVIĆ Pjevačica se oglasila: Vrti mi se u stomaku, ne znam da li sam spremna PRVI RAZGOVOR JELENE I UROŠA! Otkrili sve o prevari i tajnoj aferi, ovo će Ivana Marinkovića DOKRAJČITI! Evo šta su im planovi “BIĆEŠ MRTAV DO JUTRA!” Jelena PREBILA MORTUS PIJANOG Ivana Marinkovića (FOTO) Velež i Inter remizirali na Grbavici, odluka o prolasku dalje pada na Andori Pruge se savijaju! Vrućine prekinule željeznički saobraćaj kod Doboja “TONI NIKAD NIJE BIO TUŽNIJI” Riječi Dragane Mirković slamaju srce: “Pokušavala sam da budem kao stijena” Zlatan Ibrahimović poslije 20 godina Heleni ponudio brak, ona ga hladno odbila ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima naučila plivati: Nakon gušenja postala sirena, sada plovi svojim morem, a tek je odmor počeo Tajna čuvana decenijama: Ovako su Zdravko Čolić i njegova supruga izgledali na vjenčanju Spreman sam ponovo zapiliti scenu: Djun najavljuje nove hitove “SUADA” NASTALA IZ ZEZANJA, U DNEVNOJ SOBI: Plavi orkestar otkrio tajnu hit pjesme – imitirali narodnjake IVAN UPUTIO STRAVIČNE PRIJETNJE JELENI NAKON PREVARE: Obnažen raširio bademantil i skočio na nju, ona zanijemila od šoka “SVE VRIJEME MI JE BIO NA RUKAMA KAD JE PAO” Emina Jahović iznijela potresne detalje smrti njenog oca! VREMENA SU KOKUZNA: Finansijski sunovrat influenserke u pokušaju! Dalili dosadilo biti dvorska luda na TikToku Kćerka Harisa Džinovića otkrila šta zamjera ocu

S*KS U UŽIVO PROGRAMU! NAJBIZARNIJA SCENA U ZADRUZI: Era Ojdanić peva dok ONI TRESU KREVET!

Objavio: RHT
22/05/2022 9:01 PM

Učesnici rijalitija “Zadruga” ponovo su prešli granicu ukusa.

Nakon vređanja, pretnji, pesnica i lupanja glavom o zid, gledaoci su bili u prilici da vide i pevača narodne muzike kako grmi na mikrofonu pred parom koji vodi ljubav!

Zbog današnjeg venčanja Dalile i Filipa Cara, odnosno Dejana i Aleksandre, u Zadrugu su ušli pevači i nekadašnji rijaliti učesnici Era Ojdanić i Zorica Marković.

Oboje su pevali, svatovi se veselili, a tada su svi primetili da nema Viki i Marka Osmakčića. Otišli su u sobu gde su ovo dvoje, prekriveni preko glave tresli krevet, a onda su se svi okupili da pevaju i igraju oko njih.

IZVOR: KURIR\hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS