calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

VA VANA PROSLAVILA ROĐENDAN! VODITELJKA BLISTALA U GLAMUROZNOJ HALJINI! (FOTO)

Objavio: RHT
20/05/2022 11:10 AM

Vanja Veljić je naša najpoznatija vlogerka i voditeljka. Obožava kamere i bez njih nikako ne bi mogla da zamisli svoj život. Uzor je mladim devojkama širom regiona, a njeni vlogovi broje preko 59 miliona pregleda.

– Skoro sam saznala da mi je ovo posao. Iako studiram, shvatila sam da ukoliko želim da se bavim ovim poslom i da zarađujem, moram da se uozbiljim.

Kanal je pokrenula iz zabave, ne sluteći da će joj jutjub doneti veliku slavu i popularnost. Nekoliko godina kasnije, Vanja je dobila laskavu titulu jedne od najuticajnijih influensera mlađe generacije.

2021.godine u Vanjinoj karijeri se dešava velika prekretnica i ona postaje vodeće tv lice Hype televizije. Tom prilikom Va Vana dobija sjajnu priliku da se oproba u ulozi voditelja na nekoliko različitih televizijskih formata. Sudeći po talentu i harizmi, samo nebo joj je granica.

Ovoga puta za Va Vanu je pripremljena najbolja rođendanska žurka, a glavni realizator ideje je bio njen najbolji prijatelj i kolega Milovan Stijović.
Slavlje je bilo na jednom splavu, odakle je sa fanovima podelila fotografije. Bila je okružena plavim i belim balonima dok je pozirala u elegantnoj haljini sa tortom u rukama. Slavljenica je oduvala 22. svećicu.

Prelepa plavuša je blistala u bebi plavoj haljini prekrivenoj kristalima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS