calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila Fatima objašnjava zašto je u posljednje vrijeme nervozna: Želi da se preseli u Sarajevo!

Sara Džesika Parker KONAČNO progovorila o S*KS SKANDALU!

Objavio: RHT
20/05/2022 12:00 AM

Sara Džesika Parker nije razgovarala sa svojim dugogodišnjim glumačkim partnerom iz hita “Seks i grad” Krisom Notom otkako su se pojavile optužbe koje ga terete za seksualno zlostavljanje.

youtube/ intimissimiofficial

“Ne znam ni da li sam spremna da razgovaram o tome. Ali ne mislim da nisam reagovala na skandal kao producent”, rekla je za THR 57-godišnja glumica i izvršna producentkinja serije “I tek tako…”.

Glumica se prilično zapetljala i počela da zamuckuje dok je davala odgovor na to neprijatno pitanje o svom kolegi, osramoćenom 67-godišnjem Notu ,koji je igrao supruga Keri Bredšo – finansijera Džona Džejmsa Prestona – Gpsodina Zverku u svih šest sezona “Seksa i grada”, dva filmska spin-offa, kao i nedavnom povratku junakinja kroz seriju “I tek tako”.

Not je 16. decembra prošle godine negirao da je seksualno zlostavljao dve žene koje su se javile THR-u, tvrdeći da su to bili “sporazumni susreti”.

Međutim, nakon toga, javile su se još dve žene sa sličnim tvrdnjama o Notu, kog je A3 Artists Agency odmah izbacila, a njegov lik je ubijen u seriji “The Equalizer”.

Sara nije morala da da otkaz Gospodinu Zverku, budući da je već umro u “I tek tako” zbog srčanog udara u prvoj epizodi serije emitovanoj 9. decembra.

Kako je ostao bez glumačkih poslova, Not je povisio cene na Cameu – 600 američkih dolara za personalizovani video za obožavatelje (100 više nego pre skandala), 2.000 dolara za poslovni video sadržaj i 1.600 dolara za lične videopozive uživo.

HBO Max je zvanično 22. marta objavio da će se snimati i druga sezona serije “I tek tako” – što znači da će Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis verovatno dobiti pozamašne povišice na svoje prethodne plate od 10 miliona dolara.

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS