calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROVJERITE DA LI IMATE PRAVO NA SUBVENCIJU: Evo kome će Vlada FBiH subvencionirati račune za električnu energiju DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipjelo! OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!”

POMIRILI SE RADA I MILAN: Pevačica i njen kolega uhvaćeni dok obilaze manastire, tražili su i blagoslov od sveštenika!

Objavio: RHT
19/05/2022 1:00 PM

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo su zajedno, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute.

Foto:Printscreen/Instagram/Hypetv ilustracija

Već neko vreme šuška se da su Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno, međutim, sada je za to, kako pišu domaći mediji, stigla potvrda.

Naime, dva meseca od kada je raskinula šestogodišnju vezu sa Harisom, Rada se vratila Milanu.

 Iako je pre 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vreme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i srećnija jer imaju isti pogled na budućnost – kaže izvor za “Star”, a prenosi Story magazin.

– Shvatila je da treba da ostavi Harisa, koji je postao sve sebičniji – započinje izvor.

Foto:Printscreen/Instagram/Hypetv Ilustracija

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo su zajedno, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute.

– Pre dve nedelje zajedno su posetili jednu crkvu u Beogradu, tamo su popričali sa sveštenikom koji im je dao blagoslov. Posle njihovog tajnog pomirenja Rada je istinu rekla samo sestri i svom ocu. Tata joj se mnogo obradovao, on je uvek pričao kako je Milan pošten dečko i kako bi voleo da se Rada uda za njega – kaže izvor i dodaje:

– Harisa nikada nije prihvatao i doživljavao kao budućeg zeta. Nije mu se dopadalo to što je odbijao da dođe kod njega u Četereže i što su se njegovi roditelji stalno mešali u njihovu vezu, kao da im Rada nije dovoljno dobra – dodaje izvor.

Milan i Rada još uvek se viđaju u tajnosti, ali i to će se uskoro promeniti. Kako izvor kaže, verovatno će uskoro otpočeti zajednički život.

Izvor: alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS