calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O TRAUMI KOJU JE DOŽIVELA KAO DETE: Tada sam shvatila da sam rođena za velike stvari!

Objavio: RHT
17/05/2022 4:52 PM

Voditeljka se prisetila nemile situacije iz detinjstva kada je slučajno, tokom igre, mogla da se uguši, zajedno sa bratom.

Instagram

Voditeljka Jovana Jeremić prisetila se jedne nemile situacije u kojoj je zajedno sa bratom mogla da izgubi život. Niame, kako im se otac bavio ugostiteljstvom i imao restoran, njih dvoje su tu dosta vremena provodili, a jednom su i igrom slučaja ostali zatvoreni u vitrini.

Iako je tek imala pet godina, Jovana je našla način da ona i brat ne ostanu bez vazduha dok neko ne dođe i ne otključa ih.

– Moj brat i ja smo se tokom igre zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače… Moj tata i stric su tu vitirinu izneli jer su morali da menjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile – počela je da se priseća voditeljka.

– Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko pet godina. Zamislite koliko sam ja tada, sa pet godina, bila inteligentna. Ugledam svetlost, i vidim slivnik od sudopere, ja otkinem to crevo, i mi smo tako disali. Na taj način smo preživljavali nekih 20, 30 minuta i smenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom – kaže Jeremićeva i otkriva kako su se naposletku izvukli iz ove traumatične situacije.

– On je u jednom trenutku uspeo da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu posle nekoliko dana – zaključila je ona.
Izvor:24sedam.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS