calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi!

Ronaldo objavio sliku sa naslednikom! Fanovi ostali bez teksta! (FOTO)

Objavio: RHT
17/05/2022 4:00 PM

Poslednja objava Kristijana Ronalda privukla je veliku pažnju njegovih pratilaca na Instagramu.

Iako ima 37 godina Kristijano Ronaldo spada među fizički najspremnije fudbalere sveta.

Tajna je u njegovoj neverovatnoj posvećenosti i radu na sebi. Portugalac svakodnevno vrši “servis svog tela” i zato bez obzira na godine i dalje igra na vrhunskom nivou.

Sin Kristijano Ronaldo Junior krenuo je tatinim stopama. Igra fudbal i izuzetno je talentovan, a slavni otac ga od malih nogu uči koliko je bitna ishrana, rad na sebi i oporavak nakon napornih treninga i utakmica.

Ronaldo je na svom Instagram profilu objavio njihovu zajdničku fotografiju, a prizor je ostavio bez teksta njegove fanove. Njih dvojica pozirali su bez majica i svi su bili zatečeni fizičkom spremom Juniora, koji ima samo 11 godina.

“Vreme oporavka sa mojim dečakom” napisao je Kristijano uz fotografiju koju su napravili u “hladnoj sauni”.

Hladne terapije koriste se kako bi se smanjili bolovi, poboljšao oporavak, usporilo starenje ćelija i poboljšalo zdravlje. Ova vrsta terapije izuzetno je popularna među sportistima. Ronaldo je često praktikuje, a sada mu na “smrzavanju” društvo pravi i sin.

Kristijano Junior već nekoliko godina treneri fudbal i u više navrata je pokazao raskoš svog talenta. Ronaldo je često isticao da bi voleo da mu sin bude fudbaler, ali da ga ne forsira u tom.

Ne krije da bi voleo da Junior prati i njegov režim ishrane, ali to mu ne polazi za rukom jer ovaj 11-godišnjak voli s vremena na vreme da se počasti brzom hranom…

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS