calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

ZAKONOM PRIVLAČENJA DO LJUBAVI ŽIVOTA

Objavio: RHT
13/05/2022 3:06 PM

Čuli ste za Zakon Privlačenja, a da li znate da taj zakon, može da privuče određenu osobu u vaš život i kako?

Osoba koju volite ili koju ćete voleti, biće najvažnija osoba u vašem životu, i ne postoji nijedan opravdani razlog, zašto treba da odustajte i da gubite nadu kada je potraga za svojom srodnom dušom u pitanju. Zakon privlačenja, jedan od univerzalnih zakona, kreira vašu realnost. Takođe, može vam pomoći i da privučete određenu osobu, da poboljšate vašu trenutnu vezu ili da vratite bivšu ljubav u vaš život, ukoliko vam je to cilj.EZTRDFTRVESBez obzira u kakvoj se situaciji trenutno nalazite , koristeći pravilno Zakon Privlačenja, možete je poboljšati i privući u vaš život baš onakvu osobu kakvu želite.

 

KAKO PRIVUĆI ODREĐENU OSOBU I LJUBAV KORISTEĆI ZAKON PRIVLAČENJA

Da bi privukli određenu osobu u vašem životu, Zakon Privlačenja funkcioniše fokusiranjem na samog sebe. To nije do druge osobe, već sve isključivo zavisi od vas.

Ovo je i najteži deo Zakona Privlačenja – shvatiti da sve zavisi od vas, jer kada postoji neka osoba koja vam se sviđa ili koja vas privlači, on ili ona su jedini o kome razmišljamo. Mnogi misle da Zakon privlačenja funkcioniše tako da sa njim mogu da privuku određenu osobu da ih voli ili da ih primeti. Ali, Zakon Privlačenja je do vas – vaših misli, osećanja kao i vaše vibracije.

7 NAČINA KAKO DA SA ZAKONOM PRIVLAČENJA, PRIVUČETE ODREĐENU OSOBU

Manifestovanje veze sa određenom osobom je lakše, nego što to većina misli. Onoga trenutka kada ostavite iza sebe osećaj usamljenosti, slomljeno srce ili bilo koje drugo uverenje koje vas ograničava, proces privlačenja je brz i jednostavan.

  1. Budite samouvereni
  2. Fokusirajte se na pozitivne stvari
  3. Volite bez straha od povređivanja
  4. Uživajte i zabavite se
  5. Vidite pozitivne stavri
  6. Cenite kontrast
  7. Budite spremni da pustite drugu osobu da ode od vas

BUDITE SAMOUVERENI

Shvatite da ste sjajna osoba i da nije važno šta drugi misle o vama.Nije potrebno da se trudite kako bi se svideli drugima ili kako bi vas drugi voleli, jer vi već volite sebe. Samopouzdanje je neodoljivo i veoma privlačno drugim ljudima.

FOKUSIRAJTE SE NA POZITIVNO

Otpustite sve vaše negativne misli i uverenja koje imate, kao na primer : “teško je danas upoznati pravu osobu za ljubav”, “zašto drugi ne primete koliko sam dobra osoba” kao i “niko me nikada neće voleti…”. Upamtite da vi posedujete kvalitete koje vas čine vrednim, za bilo čiju ljubav i pažnju. Drugi vas primete i drugi vas cene. Svuda oko vas je ljubav. Pustite je nek’ uđe u vas i vaš život. A kada joj dopustite da uđe i kada se budete fokusirali isključivo na pozitivne stvari, vi menjate vašu vibraciju i time otvarate vrata da Zakon Privlačenja ljubavi, privuče određenu osobu u vašem životu.

VOLITE BEZ STRAHA DA ĆETE BITI POVREĐENI

Jedna od “najstrašnijih” stvari u vezi ljubavi je – otvoriti se da primite ljubav. Jer, kada se otvorite, postoje šanse da ćete biti povređeni. A ako ste se plašite da ćete biti povređeni, onda možete podsvesno odbiti nekoga da vam se približi, koliko bi vi to želeli. Budite spremni da rizikujete i da se u potpunosti otvorite za ljubav. Na taj način, Zakon Privlačenja će vam pomoći da manifestujete ljubav kakvu želite.

ZABAVLJAJTE SE

Ljude privlači pozitivna energija i smeh. Kada se dobro provodite i uživate u životu, drugi će to primetiti i poželeće da budu u vašem društvu. Zbog toga, radite one stvari koje vas ispunjavaju i koje vas čine srećnim. Bez obzira da li je to gledanje vaših omiljenih filmova i serija, trčanje u omiljenom parku ili plesanje do ranih jutarnjih časova po diskotekama – uživajte u životu. Jer, što se više zabavljate i uživate, brže ćete i privući određenu osobu.

VIDITE POZITIVNE STVARI U DRUGIMA

Fokusirajte se na pozitivne stvari kod druge osobe koju želite da privučete Zakonom Privlačenja. Tražite one stvari koje ćete ceniti. Ovo može biti teško ako postoje negativna osećanja između dve osobe i možda zbog toga nećete primećivati toliko stvari u početku, ali ako ne budete odustali, biće mnogo lakše. Ukoliko ste sada u vezi sa nekim, videćete kako se njegovo/njeno onašanje menja i kako stvari počinju da se poboljšavaju između vas dvoje.

CENITE KONTRAST (SUPROTNOST)

Budite srećni i zadovoljni sa onim što imate sad. Zaboravite na one stvari koje želite i koje trenutno nemate. Onog momenta kada budete srećni u trenutku, sve će početi da dolazi na svoje mesto, uključujući i vaš ljubavni život.

BUDITE SPREMNI DA PUSTITE DRUGU OSOBU DA ODE OD VAS

Ovo je i najteži deo Zakona Privlačenja kada želite da privučete određenu osobu u vaš život. Znate da želite da budete sa njim/njom, ali sada čitate da morate biti spremni i da ih izgubite. Zvuči pomalo ludo, zar ne?

Ali, samo onda kada ste u redu sa tim da ne budete sa tom osobom, otvaraju se vrata Zakonu Privlačenja i privlačenja određene osobe u vaš život. Jer, sve dok niste u redu sa tim, deo vas se odupire i čini nemogućim da imate ono što i želite. To znači da Zakon Privlačenja funkcioniše samo onda kada ste spremni da izgubite tu osobu, jer u suprotnom, Zakon Privlačenja neće raditi za vas.

Svesni smo da to ne zvuči tako lako…

Ali, bez obzira na šta se odlučite da uradite, fokusirajte se na to što vas čini srećnim. Ne razmišljate previše o tome kako stvari stoje sa tom osobom. Razmišljajte i fokusirajte se na sebe. Brinite o sebi i pustite drugu osobu da vidi šta propušta. Na taj način, Zakon Privlačenja će funkcionisati za vas i privući određenu osobu u vaš život.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS