calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara”

SESTRA MILJANE KULIĆ DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU U NIŠU! (FOTO)

Objavio: RHT
08/05/2022 10:41 AM

Sestra Miljane Kulić, Tijana Kulić doživela je tešku saobraćajnu nezgodu u Nišu i nalazi se bolnici.

Instagram

Naime, pet osoba, među kojima je i Kulićeva, povređeno je sinoć oko 23.50 časova u teškom udesu u Nišu kada se „audi“ kruševačkih registarskih oznaka zakucao u zid zgrade broj 84 u Dušanovoj ulici. Sudeći po stravičnim slikama posle udesa, prava je sreća da u njemu niko nije nastradao.

Inače, Tijana je malo pre nezgode na svom Instagram storiju objavljivala video snimke iz provoda. Ona je sve vreme pevala, ne sluteći da će doći do nesreće.

Ovu vest je potvrdila i njena majka Marija Kulić, koja je van sebe otkako je čula za udes.

– Istina je. Rame joj je polomljeno, prevezla se od jednog mesta do drugog sa nekim nenormalnim ludakom, preko 100 kilometra na čas je išao u Dušanovoj ulici. Ničega se ne seća! Umrla sam od straha, do sad smo bili u bolnici, ja sam se vratila kući jer Željko spava. Moj brat je do sad bio s njim, pa je otišao, a Siniša se vratio u bolnicu da joj odnese stvari – rekla je Marija.

– Petoro je povređeno, strašan je udes bio… Desno rame joj skroz polomljeno i ima nagnječenje kuka. Prošla je kroz ceo skener, glava nije povređena, ali se ničega ne seća. Ne seća se ni datuma rođenja, ni svog ni bilo čijeg, ni ništa… Mora da ostane u bolnici do sutra, pa ćemo videti šta dalje. Uključiće je na infuziju protiv bolova. Razgovarala sam sa neurohirurgom i ortopedom, stavili su joj gips na rame dok sam još bila sa njom u bolnici. Na glavi nema ni krvarenja, nema ni preloma, glava je u redu. Kuk je samo nagnječen, nije polomljen. Auuu, ovo je strašno – zaključuje Marija.

IZVOR:KURIR.RS/PINK.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS