calendar

Sreda 10. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BEBA PREMINULA OD TOPLOTNOG UDARA! Sa roditeljima bila u čamcu na +48 Celzijusa! OGLASILA SE NJENA MAJKA TANJA IMA MIŠIĆE, ALI I”MAJBAH”! Sin Dragane Mirković pokazao mišiće i izvajano tijelo (FOTO) Tijelo mladića izvučeno iz rijeke Save kod Bijeljine Influenserica zaradila milione prije 20. rođendana: Stvar koju je učinila za roditelje neće nikad zaboraviti IVAN MARINKOVIĆ POBJEGAO IZ RIJALITIJA: Procurio necenzurisani snimak VRELA LIDIJA! OMAKLO JOJ SE! Glumica se snimala, a onda joj ispale grudi! (FOTO) SUOČAVANJE UROŠA I IVANA MARINKOVIĆA! Rajačić priznao šta mu je sve radila Jelena! OVO SU DETALJI SKANDALOZNE PREVARE Novo pravilo na sarajevskom aerodromu PRVA ISPOVIJEST NAKON PRELJUBE U RIJALITIJU! Jelena Marinković bez dlake na jeziku: Nije bio uz mene kada je trebalo NAKON RAZVODA HARISA I MELINE ĐINA SVE PRIZNALA: ”Imala sam katastrofa problem” STANISLAV SUROVO PONIZIO ŠA: Priredio mu neviđeni blam! “Nakon nove godine Miona više nije ista” Bačena bomba na ugostiteljski objekt na Grbavici JOŠ DVOJE IZBAČENO IZ RIJALITIJA Muk u “Beloj kući” ROMSKI HOROSKOP OTKRIVA KOM ZNAKU ĆE JUL PRISJESTI: Emotivne turbulencije će vam doći glave DŽABA TI SVE KAD NE MOŽEŠ DA IMAŠ DJECU! Ivan Marinković “udario” Jelenu gdje je najviše boli, ovo niko nije očekivao! ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pjevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO)

NJOJ GODINE NE MOGU NIŠTA: JK U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/05/2022 6:00 PM

Karleuša je pokazala i da uživa u luksuznom životu.

Pevačica Jelena Karleuša dobila je brojne pohvale zbog svog novog stajlinga, ali ne samo ni zato što izgleda seksepilno, već i moćno.

Karleuša je, zatim, podigla jednu nogu na instrument tablu u kabrioletu, a kamera joj “puzi” po nogama, pa je maksimalno istakla svoj seksi izgled.

Njeni fanovi potpuno su poludeli ne samo zbog toga što im se dopalo njeno izdanje, već i zato što snimak odaje utisak kako uz smešak uživa u svom luksuzu i moći kao da govori – “može mi se”.

IZVOR:24SEDAM.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS