calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila

NATAŠA BEKVALAC MAMI UZDAHE VRELOM SLIKOM U KUPAĆEM! (FOTO)

Objavio: RHT
04/05/2022 8:00 PM

Pevačica se slikala u kupaćem kostimu i izvala lavinu komentara.

Pevačica Nataša Bekvalac trenutno se odmara u Crnoj Gori u luksuznom hotelu, odakle je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala izvajanu figuru.

Nataša je, naime, istakla vitku liniju u jednodelnom kupaćem kostimu i izmamila lavinu komentara.

Međutim pored toga ona je sa svojim pratiocima podelila i svoje želje za ovo leto.

– Koje su vaše želje za ovo leto? Ja bih volela da završim album, a drugo ne smem da vam kažem… Možda za jedno mesec, dva… Ovih dana paze me kao niko nikada, bojim se svideće mi se jako… – poručila je Nataša uz fotografiju, a onda su usledili komentari:

– Prelepa, ali jako mršava. Fali ti do 5 kg i bomba si;  savršena žena; koliko si lepa… 

Podsetimo, Nataša je nedavno pričala o svojim pesmama i koliko one imaju veze sa njenim privatnim životom i da li ga opisuju.

– Ja nikada u životu nisam kupila pesmu. U smislu: ”Jao što je dobra pesma” pa odem i kupim. Uvek su pesme pisane za mene i melodije i tekstovi, autori su znali da su pesme za mene tako da te pesme jesu jako moje – objasnila je lepa pevačica.

Album ”Ponovo” je bio jedan od najboljih u njenoj karijeri, a nakon potpuno drugačijeg pravca koji snima u poslednje vreme, otkriva da li će se takav album ikada ponoviti.

– Pa mislim da je to jako teško u današnje vreme pošto se produkcija jako promenila. Kada bih to jurila sad, bilo bi retro. Ali mislim da kada je pesma dobra može da se upakuje u bilo koje vreme, a ja spremam jako dobar album. Svako se nekad zanese i hoće da bude moderan, pa nekad prođe nekad ne, ali generalno ja sam se uvek trudila, pogotovo sada na novom albumu da budem jako svoja – rekla je Nataša.

IZVOR:ALO.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS