calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NIKOLINA PIŠEK SA MUŽEM I ĆERKOM NAPUŠTA BEOGRAD

Objavio: RHT
01/05/2022 11:00 PM

Nikolina Pišek sa suprugom Vidojem Ristovićem i ćerkom Unom seli se iz Beograda u Zagreb. Kuća od 500 kvadrata nalazi se u zoni ispod Sljemena, a s pratiteljima je podelila detalje selidbe.

– Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno, rekla je Nikolina Ristović za Story.hr.

– Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime – rekla je voditeljka koja je rekla da otkrila da je sama osmislila i samoodrživi vrt.

– Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela – doda je.

Odluka o preseljenju iz Beograda u Zagreb nije jednostavna, ali su se odlučili na život u Hrvatskoj jer je mirnija, manja i jednostavnija sredina za vaspitanje deteta i praćenje vanškolskih aktivnosti.

– Beograd je uvek i moj i Unin grad, tamo imamo baku i deda koje volimo i seku koju obožavamo.

Nikolina i ćerka su se prošle godine otrovale gasom pa je Ristović mesecima pratila kako joj se vraća snaga i izdržljivost.

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS