calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren!

DUŠICA GRABOVIĆ PROGOVORILA O AFERI ELITNA PROSTITUCIJA: Znam ko me je namestio! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/04/2022 11:05 AM

Pevačica Dušica Grabović bila je gošća novog izdanja emisije PRETRES autora i voditelja Stefana Usiljanina.

Dušica se poslednjih nedelja našla u centru skandala kada je u medije procureo snimak na kome ona navodno ugovara devojke za prostituciju. Ona je to oštro demantovala, pa je i u emisiji PRETRES iskreno govorila i na ovu temu.

Pevačica kaže da nema šta da krije od javnosti, ističe da joj je cela afera nameštena, ali je priznala i da zna ko joj je nemestio ovu aferu.

-Pre svega, mene je ova vest iznenadila. Ja sam došla na pomen tati koji je nedavno preminuo i kada sam videla vest, ostala sam šokirana. O videu koji se pojavio imam da kažem da je taj glas modifikovan. Ne znam ko me je zvao, ali imam neke indicije, mislim da je to bila jedna drugarica. Na žurke sam išla uvek sa svojim drugaricama, vi kad budete čuli ko me je zvao ostaćete šokirani. Ja ništa ne krijem, čuvam i slike i poruke i sve imam, ali i pamtim dobro. Tako da sam se sada svega setila, a kada dođe vreme da se sazna, to će biti bomba za sve. Još uvek ne želim više da govorim na ovu temu – kaže ona i dodaje:

-Sto puta sam rekla, ja nisam prostitutka i nisam se bavila takvim poslovima. Ja sam dobila nekoliko poklona od momaka, to za mene nije protitucija. Dobila sam auto od momka, šta to treba da znači, to je jedan znak pažnje, pa i ja sam momcima poklanjala skupe poklone – ističe Dušica.

U videu pogledajte šta je još Dušica rekla Stefanu u emisiji PRETRES.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS