calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

OGLAS O KOM BRUJI SRBIJA: Traži se spremačica stana na dan, 6 dana nedeljno! (FOTO)

Objavio: RHT
26/04/2022 3:26 PM

Oglas kojim se traži ozbiljna i pedantna spremačica dva-tri stana na dan izazvao je pravu buru na društvenim mrežama, a jedna korisnica sočno je opsovala komentarišući spisak obaveza i cifru koju gazdarica nudi kao platu.

Tviter

Uz uslove da je kandidatkinja ozbiljna, odgovorna, vredna i pedantna, naravno i neosuđivana, gazdarica traži i obavezno znanje engleskog jezika jer pored ribanja i pajanja spremačica se lako može naći i u ulozi hostese koja treba da dočeka inostrane goste i preda im ključ.

Uz podugačku listu obaveza i zahteva, gazdarica je pojasnila da se dva stana na dan nalaze na dve različite lokacije a kad u njima nema posla spremačica će po potrebi raditi i na trećoj.

Radi se od 11 do 16 časova, a radna sedmica je šestodnevna, jedini slobodan dan je nedelja. Plata je 200 evra.

Oglas je izazvao brojne komentare najverovatnije zbog nemalog spiska obaveza i skromne plate posebno kad se zna da za ovakve poslove po privatnim stanovima može da se uzme između 3.000 i 5.000 dnevno u zavisnosti šta gazdarica naredi.

Znači, reč je ne samo o količini nego i težini posla, da li je posredi veliko spremanje uz pranje prozora i detaljno ribanje, ili recimo peglanje, te redovno higijensko spremanje jednom sedmično gde treba usisati, prebrisati podove, srediti kupatilo i prebrisati prašinu s nameštaja.

Ovaj oglas izazvao je brojna reagovanja, je li ovo mala ili pristojna plata za sve nabrojane obaveze, 6 dana u nedelji, ali 5 sati dnevno…

Tviter

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS