calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima!

Džordžina dobila privatni avion i skupe krpice!

Objavio: RHT
10/05/2021 3:00 PM

Slavni fudbaler, Kristijano Ronaldo i njegova emotivna partnerka Georgina Rodrigez baškare se u luksuznom privatnom avionu, odakle izabranica popularnog sportiste redovno objavljuje fotografije, a ovo je očigledno njihovo novo ljubavno gnezdo.

Dok Ronaldo i njegova nežnija polovina odmaraju i leškare u avionu, svim pratiocima je zapala za oko plava torba koju je fudbalerova verenica držala u krilu, a čija vrednost se procenjuje na nekoliko desetina hiljada dolara.

Džordžina Rodrigez i Ronaldo-Foto:Printscreen

Poput mnogih slavnih influenserki i Georgina je ljubiteljka “Hermes Birkin” torbica. Na svojim društvenim mrežama već ih je objavila nekoliko, a sada je pokazala i najnoviju u skupocenoj kolekciji. Nova “Hermes Birkin” u plavoj boji koju Georgina drži procenjuje se na oko 23.000 dolara. Ipak, to i nije najskuplja torbica koju je ona nosila ukoliko se setimo torbice od krokodilske kože u narandžastoj boji čija se cena procenjuje na oko 70.000 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS