calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

MNOGI SU OSTALI BEZ REČI: Karleuša objavila šokantne snimke na Veliki petak! (VIDEO)

Objavio: RHT
22/04/2022 2:00 PM

Karleuša je pozirala kao zečica u tanga bikiniju sa tračicama, a za to ima jak razlog koji svi komentarišu.

Pop zvezda Jelena Karleuša provokativnim fotografijama na Veliki petak iznenadila je i šokirala mnoge, a poslala je i snažnu poruku, koja je mnoge naterala da se zamisle.

Karleuša je na svom Instagram profilu objavila niz provokativnih fotografija, na kojima pozira u minijaturnom pink bikiniju sa tračicama, a na glavi ima ogromnu masku zeca.

Pevačica je bila okrenuta leđima ka kameri i pored atributa, pokazala je zašto mnogi kažu da kada je izgled u pitanju, ona nema konkurenciju. Pored provokativnih kadrova, Jelena je podelila i poruku za Uskrs.

– Za ovaj Uskrs pokažite milost prema životinjama, pogotovo ako za sebe tvrdite da ste vernici, da ste dobri ljudi i da volite životinje! U ime Boga u kog verujete ne sme ništa da se ubije – počela je objavu Jelena.

– Vera je ljubav, vera je milost i praštanje, vera je nova nada, a ne ubijena životinja u tanjiru. Na ovoj planeti koja god sila da ju je naplavila, svi imaju pravo na život – zaključila je pevačica.

Jelenina objava defintitivno je privukla veliku pažnju njenih pratilaca, a pevačicinu poruku za Uskrs svi komentarišu.

“Karleuša nema konkurenciju”, “Slike da privuku svačiju pažnju i snažna poruka”, “Ludilo koliko dobro izgleda”, “Dok drugi objavljuju kako farbaju jaja, Jelena pokazuje zašto je najjača riba na estradi”, “Zamoslio sam se zbog tvog opisa, bravo”, “Ne mogu da odvojim pogled od tebe”, neki su od komentara.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:TELEGRAF.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS