calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima!

ADRIJANA LIMA GOLA NA PISTI: MANEKENKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! (FOTO)

Objavio: RHT
22/04/2022 12:00 AM

Atraktivna četrdesetogodišnjakinja je pokazala da je i kao trudnica u fit formi, ali to nisu mnogi tako videli nakon što su njene fotografije s revije preplavile društvene mreže.

Čuvena manekenka i foto model Adriana Lima (40), koja je nedavno svoje fanove širom sveta oduševila vešću da čeka treće dete, ovog puta sa partnerom Andreom Lemersom, prošetala je modnom pistom na reviji dizajnera Aleksandera Vanga u Los Anđelesu i to u neverovatnom izdanju.

Ona je, naime, odlučila da, iako je u poodmakloj tridnoći, prošeta oskudno odevena i predstavi kako jedna buduća majka može da izgleda i kada je u drugom stanju.

Ipak, njeno izdanje je dočekano na najrazličitije načine na društvenim mrežama, pa iako su je mnogi podržali i nmaveli da prelepo izgleda u blaženom stanju, bilo je i onih koji nisu bili nimalo blagonakloni prema njenom gotovo potpunom otkrivanju aduta u vreme trudnoće.

– Zar je moralo baš ovako? – glasio je samo jedan od mnogobrojnih takvih komentara.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:ALO.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS