calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU Nikad emotivniji nastup: Beogradski sindikat izveo pjesmu za nastradalu djecu iz “Vladislav Ribnikar” “D-CAST”POMJERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom

VIP PROSTITUTKA OD DRŽAVNE BEZBEDNOSTI DOBILA STAN: Ovako je izvlačila INFORMACIJE od klijenata!

Objavio: RHT
20/04/2022 11:00 PM

Afera sa elitnom prostitucijom nedeljama trese javnu scenu, a veliki broj estradnjaka i onih koji spadaju u krem društva – pevačice, voditeljke, političari, biznismeni – u strahu su da se njihovo ime ne pojavi u javnosti.

SHUTTERSTOCK

Ipak, ova tema nije aktuelna samo poslednjih nekoliko godina. Iako se o tome ranije nije pisalo, i osamdesetih i devedesetih godina postojala je ova profesija. Naravno, sve je to bilo mnogo “uglađenije” i diskretnije, pa iako su mnogi znali ko se bavi najstarijim zanatom, te informacije nisu bile dostupne svima.

Vrhunac slave

Ona je poznata kao voditeljka, spisateljica, glumica i godinama se pojavljuje u javnosti kao poznata ličnost. Zapravo, javna je tajna da je godinama radila kao prostitutka za nekadašnju Državnu bezbednost.

Reč je o ženi koja je bila izuzetne lepote u SFRJ, mamila je uzdahe muškaraca, pojavljivala se s raznim poznatim momcima s kojima je bila u ljubavi, o njoj su pisali svi mediji. Naravno, u to vreme niste mogli da budete poznati a da nemate javno zanimanje, pa je tako i ona sebi smislila nekoliko profesija.

Prema rečima našeg izvora, u svet prostitucije upala je po sopstvenoj volji. Najpre je počela da se viđa i izlazi sa uticajnim muškarcima i tako je stupila u kontakt s ljudima iz Državne bezbednosti, koji su joj predložili da radi za njih. Elokventna i pametna, tada devojka, odmah je shvatila šta to znači i oberučke je prihvatila ponudu.

S jednim od glavnih ljudi dogovorila se da za svoje usluge ne dobija novac, već da joj daju stan u centru Beograda, što su oni i učinili. Ubrzo se uselila u raskošnu nekretninu i tu je počela da prima klijente koje joj je prosleđivala služba. Među njima su bili političari, strane diplomate, vojna lica, ali i poneki preduzetnik, direktori javnih preduzeća… Komšije su znale čime se popularna devojka bavi i svi su samo o tome pričali, ali nju nije bilo briga.

Jedan od klijenata bio je i tada žestoki momak, kasnije haški optuženik i obaveštajac. S njim je voditeljka uplovila u romansu, a posle nekoliko godina mu je prodala i stan za tadašnjih 70.000 maraka. U njemu je živeo nekoliko godina, nakon čega mu se gubi trag, dok se “penzionisana” prostitutka preselila daleko od gradske vreve.

Danas je uglavnom viđamo po emisijama u kojima priča i komentariše kako političke, tako i društvene i estradne događaje. Pored toga, često je angažovana i za razne medije kako kao voditeljka, tako i kao novinarka, i važi za nekoga ko nema dlake na jeziku.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS