calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Nadica Ademov zapalila društvene mreže najavom za „Šapat vetrova“

Objavio: RHT
19/04/2022 12:56 PM

Već mesecima Nadica Ademov predano radi na pripremi svog prvog albuma kojim će obeležiti i deset godina uspešne muzičke karijere, a koliko publika željno čeka njene nove pesme uverili smo se kada je dovela društvene mreže do usijanja objavivši prvu fotografiju i naziv albuma.

Foto: Miomir Milić

Mlada folk zvezda postavila je na svoje profile crno-belu fotografiju na kojoj je u elegantnom ali seksepilnom izdanju kao i naziv „Šapat vetrova“ što će biti i ime njenog albuma prvenca.

– Tu sam za tebe i kada te sve što te žele zaborave… – stih je koji je podelila sa svojim pratiocima a čitava najava izazvala je salvu reakcija i pohvala.

– Moj prvi album „Šapat vetrova“, maj 2022. – napisala je jedna od najtraženijih pevačica u regionu i objavila i da će svi spotovi moći da se vide na njenom novootvorenom youtube kanalu.

Koliko Nadica ne prepušta ništa slučaju govori i podatak da će biti umetnik koji je po prvi put posle više decenija na jednom projektu okupiti sve najtiražnije i najuspešnije autore sa ovih prostora, da će sve pesme imati spotove koje uveliko snima po zemlji i inostranstvu kao i da je za potrebe promocije izdvojila pravo bogatstvo jer želi da se na taj način oduži publici koja je već deset godina prati i podržava. Ako se na sve to doda činjenica da ona važi za jedan od najboljih vokala u regionu, nije ni čudo što je sve ovo izazvalo ogromnu pažnju i pre premijere.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS