calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

Severina u svađi sa rođenom sestrom: Ne dozvoljava joj da vidi bolesnu majku?!

Objavio: RHT
18/04/2022 5:00 PM

Severina Vučković (49), nakon što je okončala razvod s bivšim suprugom Igorom Kojićem (34), navodno je ušla u novi konflikt, ovaj put sa sestrom Marijanom, s kojom je donedavno bila u odiličnim odnosima, prenose hrvatski mediji.

Da se ne radi o prolaznoj porodičnoj svađi, kakvih više-manje ima u svakoj porodici, otkriva činjenica da se u konflikt upleo i Centar za socijalnu zaštitu.

Severina je zbog toga izgubila kontrolu i navodno izvređala radnicu Centra, zbog čega je navodno morala da reaguje policija. Zbog sumnje u remećenje javnog reda i mira na štetu zaposlen Centra za socijalnu zaštitu, poslat je optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu.

Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu. Međutim, Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve zbog pevačice.

Marijana tvrdi da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović. Severinina nećaka stanovala je tokom studija u pevačicinom stanu, a pošto se udala i dobila dete.

A do samo pre nekoliko godina Seve i Marijana imale su idealne odnose. Marijana se nije libila da brani sestru u javnosti kad se pevačica upustila u bitku za detetom koje ima s bivšim partnerom Milanom Popovićem i bila je podrška mlađoj sestri. Govorila je i da joj pomaže u brizi oko deteta, a dok je dete s ocem provodilo praznike u Beogradu, Marijana mu je htela da jednom odnese poklone. Popović joj je, tvrdila je Marijana, branio da se druži s nećakom, a ona je mlađoj sestri Severini i dalje čuvala leđa.

– Kad god mogu, spojim nekoliko dana i dođem u Hrvatsku, ali poslednjih godina zbog obaveza i posla nisam uvijek u prilici i zbog toga iskreno žalim – govorila je Sevina starija sestra Marijana Vučković Popović.

Samo u jednoj prilici Marijana je bila oprezna istupajući u javnost kad je komentirala Sevin odabir partnera, tad Igora Kojića.

– Idem za tim da moju pažnju imaju oni koji hrabro stoje uz moju sestru želeći s njom podeliti život. Ako se Igor dokaže u svojoj ljubavi, imaće moje poštovanje i podršku u potpunosti – rekla je tad starija sestra pevačice.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS