calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi!

PRINC ČARLS I DALJE NE MOŽE DA IM OPROSTI: 15 minuta samo za sina Harija i Megan!

Objavio: RHT
17/04/2022 6:00 PM

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl u tajnosti su pre nekoliko dana boravili u Velikoj Britaniji, gde su posetili kraljicu Elizabetu.

Youtube

Međutim, pre nego što su se sreli sa njom, oni su imali susret sa princom Čarlsom, koji očigledno nije prošao najbolje.

Kako se navodi, iako se dugo nisu videli, princ Čarls je sa sinom i snajom proveo svega 15 minuta, dok im se njegova supruga Kamila pridružila na polovini tog kratkog susreta.

Očigledno je da između oca i sina još uvek vladaju tenzije izazvane intervjuom koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri.

Kako se dalje navodi, susret sa kraljicom Elizabetom prošao je sa manje napetosti. Navodno je Hari i dalje njen miljenik koji je uvek umeo da je nasmeje.

Inače, Hari je obećao kraljici da će u bliskoj budućnosti dovesti sina Arčija i ćerku Lilibet da provedu vreme sa njom.

Ovom sastanku je prisustvovala i princeza Beatris, koja je odigrala ključnu ulogu u celom događaju, jer je bliska sa kraljicom, ali i sa Harijem i njegovom ženom.

S druge strane, braća se nisu srela jer se Vilijam i Kejt nalaze na francuskim Alpima.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:ALO.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS