calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

JANJUŠ HITNO OPERISAN: Oglasio se i otkrio šta se desilo! (FOTO)

Objavio: RHT
17/04/2022 5:00 PM

Marko Janjušević Janjuš hitno je operisan, a na Instagramu se oglasio i otkrio zbog čega je hospitalizovan.

Instagram

Naime, diskvalifikovani zadrugar Marko Janjušević Janjuš prošle noći završio je u bolnici.

Janjuš je objavio stori u kom je objasnio da je prošle noći, tokom spektakularne Zadrugovizije završio u bolnici, te da je morao hitno na operaciju slepog creva.

– Da nisam noćas operisao slepo crevo, glasao bih za Gruju – napisao je Janjuš.

Podsetimo, Janjuš je diskvalifikovan iz “Zadruge” nakon što je samovoljno napustio Belu kuću. On je prethodno otišao na glasanje gde je iskoristio priliku da uzme telefon od nepoznate žene i navodno pozvao ćerku Krunu.

– Hvala svima koji ste me javno i tajno podržavali svih ovih meseci, jednostavno dosta poruka dobijam da li je namešteno što sam izašao i da li su me izbacili namerno, iskreno ću odgovoriti za moj dolazak sam sam odlučio i sam sam kriv, što se tiče produkcije i ove sezone za njih ne mogu da kažem jednu ružnu reč, kakvi su bili prema meni… Mogu samo najbolje, iskreno je tako. Sam sam kriv i to je to… Žao mi je zbog vas, jer stvarno ne mogu da verujem koliko ljudi me voli i koliko je podrška moja bila za mene, ali to je život, idemo dalje – napisao je Janjuš na Instagramu nakon što je pobegao iz Zadruge.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:KURIR.RS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS