calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi

ISPLIVALI SVI DETALJI: Dizajnerka progovorila o navodima da su Rijana i Asap Roki raskinuli zbog nje!

Objavio: RHT
16/04/2022 5:00 PM

Ona je istakla da ima veliko poštovanje prema pevačici

Juče je strane medije preplavili navodi da su Rijana i njen dečko Asap Roki raskinuli, jer ju je reper prevario s dizajnerkom cipela Aminom Muadi.

Ova informacija je šokirala dizajnerku, koja je odmah reagovala i putem društvenih mreža ispričala svoju stranu priče. Kako ona ističe, u pitanju je velika laž.

– Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namerom, neće biti shvaćen ozbiljno – započela je svoju objavu na Instagram storiju i nastavila:

– Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu te da ni za šta ne postoji granica. Čak ni tokom onoga što bi trebalo biti jedno od najlepših i slavljeničkih trenutaka u životu – napisala je Muadi misleći na Rijaninu trudnoću.

Amina kaže da se oglasila povodom glasina ne zbog sebe, nego zbog osoba prema kojima ima “veliko poštovanje i naklonost”.

Sa druge strane, Rijana i Roki još uvek se oglašavali povodom navoda o prevari i prekidu veze.

Podsetimo, novinar iz Pariza objavio je tvit koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, a u kojem je sam izneo tvrdnju da je trudna Rijana ostavila Asap Rokija zbog prevare, godinu dana pošto su obelodanili da su zajedno.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR: 24SEDAM.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS