calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dejan Dragojević ZAKUCAO Filipa Cara: Daću mu pare za alimentaciju “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedjela djevojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) EVO DOKAZA: Memo je prešutio Elmedinovo poniženje PRINC OD VRANJE DOŽIVIO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pjevač sletio sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! “DOK NJEGA LJUDI GIFTAJU NA TIKTOKU, JA KUPUJEM STANOVE” Maja Marinković žestoko udarila na Filipa Cara! Džeko vratio Fenerbahče u život, “Dijamant” dao prvi zvanični gol u sezoni “JOŠ UVIJEK MORAJU DA GLUME!” Ovo su novi HEJTOVI o Aniti i Anđelu: “Kad njih vidim…” KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM OBJAVILI NOVE VIJESTI! Princezi od Velsa hitno potrebna ispomoć! Hrabroj misici aplaudira cijeli svijet: Muškarac koji me je zlostavljao sjedi u publici Spartak predstavio Sarajevo: Bogata historija i nacionalni ponos, jedan igrač posebno opasan NE PROLAZI TUGA ZA BRATOM! Evo šta je Janjuš sada URADIO, a onda je sve iznenadio (FOTO) Hari Varešanović pred spektakl ispod Starog mosta: Ima jedna tajna koju mnogi ne znaju… RAZVODI U ZAPADNOJ HERCEGOVINI Ljubuški prednjači sa više od 50 posto od ukupnog broja razvoda, najmanje u Posušju “Bio sam ZATROVAN SVOJIM ŽIVOTOM I TIM ODNOSOM! Hvala Bogu što sa njom NEMAM DJECU!” Koliko se Dejan Dragojević KAJE zbog LOŠIH ODNOSA SA PORODICOM i svega sa DALILOM (VIDEO) CAR NE MOŽE DA IZDRŽAVA DIJETE?! Nema posao, samo se kocka?! Jana Memi sasula sve u lice: Kosu ću ti iščupat! Ti nas zavađaš!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ U VEZI SA POZNATIM FUDBALEROM! (FOTO)

Objavio: RHT
14/04/2022 12:00 AM

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović u vezi je sa fudbalerom Sevilje, Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica u startu je podržala njegovu romansu sa naslednicom pevačice Svetlane Cece Ražnatović

Instagram

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su tek mesec dana u ljubavi, a ona je pre nekoliko dana otputovala kod svog dragog. Na društvenim mrežama osvanula je Anastasijina fotografija sa njegovom sestrom Vanjom, dok su Ražnatovićevu i Nemanju pre toga odale objave na Instagramu.

Naime, na Instagram profilima njegove sestre i Anastasije mogli smo da vidimo iste papuče, a obe objave nastale su tokom zajedničkog druženja.

Ljubavna priča ovog mladog para započela je preko prijatelja, a posle nekoliko zajedničkih izlazaka oni su otpočeli ljubavnu vezu.

Srećni su i uživaju u ljubavi, dok oboje još uvek ne žele da se oglašavaju na temu njihove veze.

Anastasija je prošle nedelje pričala kako je spremna za novu ljubav nakon raskida sa Đorđem Kuljićem.

Instagram

IZVOR: BLIC.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS