calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ŠOK OTKRIĆE: ĐANI LJUBIO DEVOJKU IZ KATALOGA!? (FOTO)

Objavio: RHT
09/04/2022 8:25 PM

Kako saznajemo, te devojke vole i poznate ličnosti. Jedan od njih je i pevač Radiša Trajković Đani. On je prošle godine uhvaćen kako se ljubi sa atraktivnom crnkom, čija se fotografija, kako tvrde izvori, nalazi u katalogu.

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Podsetimo, o Đaniju i toj devojci pisalo se u avgustu prošle godine, kada su u javnost isplivale njihove fotke s proslave pevačevog rođendana kraj bazena, uz skupu flašu pića, a potom je, navodno, žurka prešla na intimnije mesto, gde nisu izostali ni vreli poljupci.

Inače, i ranije se pisalo o prisnosti pevača sa ovom devojkom, a u javnosti su viđene i njihove zajedničke slike još iz 2016. godine, preneli su tada mediji.

Pozvali smo i Đanija za komentar, ali je njegov broj bio nedostupan, dok se njegova supruga Slađa nije javljala.

Podsetimo, nakon što je Kurir objavio da je u velikoj akciji policije raskrinkan lanac i da su uhapšeni Dušan Banjac, Nikola Anđelić i Jovana Jojić, koji se sumnjiče da su podvodili seksualne radnice, otvorila se Pandorina kutija, iz koje je iskočila i pevačica Dušica Grabović.

Naša redakcija je došla do snimka na kojem se jasno čuje kako pevačica ugovara seks s klijentom koji se predstavio kao Nikola iz Švajcarske, a zatim i do fotografija iz Dušičinog kataloga, u kome se nalaze devojke koje su u ovoj akciji pripadnika MUP već saslušane. Devojke koje su privedene u operativnoj akciji platiće novčanu kaznu, koja će tek stići na njihovu adresu, u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara.

Dušica je, prema dokaznom materijalu koji smo dobili od jednog klijenta koji je od nje tražio prostitutke, fotografije slala preko aplikacija Vajber i Vocap. Pre nego što je dostavila ponudu atraktivnih devojka koje pružaju ove usluge, pevačica je s klijentom obavila razgovor u trajanju od pet minuta, što se vidi iz poruke. To znači da je imala poverenja u mušteriju i da su se odlično poznavali.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS