calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO)

POZNATI PEVAČ IZNEO ŠOK DETALJE O ELITNOJ PROSTITUCIJI: ZNAM TE KOJE SU POHAPŠENE, CENE SU IM PRETERANE!

Objavio: RHT
08/04/2022 10:00 PM

Afera ”Elitna prostitucija” jedna je od gorućih tema u domaćim medijima, a do javnosti svakodnevno dolaze nove šokantne informacije o umešanim licima u istu. U ”Novom jutru” govorilo se o ovoj temi, a sagovornici su bili spisateljica Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana i Zli pevač Lazović.

SHUTTERSTOCK

Oni su otkrili da li se zalažu za legalizaciju prostitucije, ali i svoja saznanja o poznatim ženama koje se bave najstarim zanatom.

– Ja masu tih žena koje su pohapšene znam i drugarice su mi. Cene su preterene. Moj drug se zabavljao sa jednom od tih i kaže da je uštedeo. Moram da stanem u odbranu pevačica. U svakoj profesiji ima prostitucije. Razlika je u ceni i u tome da li se neko pojavljuje na televiziji. Imate sada starlete, što su nekada bile prostitutke, imate sada influenserke – rekao je Zli i dodao:

– Kopaonik je stecište toga. Jedan vaš gost je rekao da je Kopaonik javna kuća. To nije tačno, ja sam gore zaštitno lice. Nije samo na Kopaoniku, dešava se i u Beogradu. Radio sam neke zaštićene žurke, svega ima. Ne možemo se samo ograničavati na Kopaonik. Kopaonik nije javna kuća. Ima toga tamo, ali ne koliko se tamo potencira – rekao je pevač.

– Ja sam protiv legalizacije. Mislim da one nalaze put preko makroa. Onda avanzuju do Emirata. Dubai je vrh vrhova za to. Mislim da mi nismo zreli za to. One se kriju iza drugim zanimanja i nikad ne pizn aju da su to što jesu. One bi i tada radile ispod žita – iznela je svoj stav Jasmina Ana.

– Ja jesam za legalizaciju javnih kuća. Onda bi se institucionalizovalo, automatski bih kriminal sa ulice povukli. Spasili bi mnoge brakove. Ako je muškarcu dosadilo da bude sa ženom, ode i plati i gotovo – izneo je svoj stav Zli.

IZVOR: PINK.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS