calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

HARIS DŽINOVIĆ NAPRAVIO SKANDAL PRED KAMERAMA: BESNEO NA MELINU, A ONDA PREKINUO INTERVJU ZBOG PITANJA O ĆERKI!

Objavio: RHT
08/04/2022 8:00 PM

Pevač Haris Džinović pojavio se na jednom događaju u Beogradu, a po svemu sudeći bio je vidno neraspoložen.

Printscreen RTV Pink

Naime, kada su ga novinari pitali za izjavu, sve vreme je govorio kako “nema vremena”, a onda kada je stao ispred kamera, pobesneo je na pitanje o ćerki Đini Džinović, jer nije želeo da priča o njenom punoletstvu koje je pre nekoliko dana proslavljeno u prestoničkom lokalu.

– Ne želim o tome da pričam. Neću da pričam o mojoj ćerki – rekao je Haris, koji je nakon toga prekinuo intervju.

No, međutim tu nije bilo kraja. Kada je video da na drugom kraju Melina daje izjave za jedan medij, Haris je krenuo da se dere “Ajde više”, dajući Melini do znanja da mu se ne dopada što daje izjave, kao i to što mora da je sačeka.

Podestimo, ćerka Harisa Džinovića, Đina, proslavila je nedavno 18. rođendan u jednom luksuznom restoranu, a proslavi punoletstva su prisustvovali njeni najbliži prijatelji i porodica.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS