calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO) Đoković deklasirao Nadala! Najteži poraz Španca u karijeri na pariškoj šljaci HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pjevača BLAM – ŠA NE VJERUJE SVOJIM OČIMA! ŠOK Poznat identitet mladića čije je tijelo izvučeno iz Bilećkog jezera: Policija se oglasila o utapanju na Manjači OVO JE NOVA JANJUŠEVA DJEVOJKA? Vrela plavuša osvojila njegovo srce Poznata glumica prvo bankrotirala, pa zaradila veliki novac na sajtu za odrasle STANISLAV LJUBOMORAN ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA: Nudi NOVU ŠANSU (FOTO) Osuđena majka jer je primorala kćerku da se uda za muža koji je ubio ANITA ZAVRŠILA U POLICIJI! Pravi joj pakao od života! Erotski horoskop otkriva najprljavije želje svakog znaka “PRESTANI UCJENJIVATI MOJE DIJETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović (FOTO) Jamala prevarila djevojka: Sve snimljeno (VIDEO)

IZJAVE BIVŠE ŽENE MOG MUŽA SU LAŽI: Biljana Sečivanović poručila da će sve dokazati na sudu!

Objavio: RHT
04/04/2022 2:48 PM

Pevačica Biljana Sečivanović danas je imala zakazano saslušanje u Višem sudu u Beogradu povodom raspodele imovine koju je njen suprug Aleksandar Nedić stekao za vreme bračne zajednice sa sada već bivšom ženom Danijelom.

Pevačica i njen muž danas su došli u Palatu Pravde gde je pred Višim sudom u Beogradu trebalo da da izjavu u svojstvu svedoka, ali zbog neplaniranih problema suđenje je odloženo.

Posle današnjeg pojavljivanja u Višem sudu u Beogradu, Biljana se oglasila za Kurir i istakla da će laži suprugove bivše partnerke dokazati.

– U dogovoru sa mojim advokatom Milisavom Jovanovskim se obraćam u vezi sa suđenjem koje je trebalo danas da se održi; Zbog bolesti sudije, suđenje a tako i moje svedočenje je odloženo za oktobar. Mogu samo reći da su izjave potpuna besmislica i laž što ćemo na sudu i dokazati. Razlog zbog koga je izbacila optužbe u medije je samo njoj poznat. Posle moga iskaza na sudu dobićete detaljnije informacije. Unapred hvala na razumevanju – rekla je ona u izjavi za medije.

Podsetimo, pevačica je u više navrata govorila u medijima oko spornog placa i kuće koja je između ostalog predmet spora. Njen muž je istakao da prilikom kupovine placa nije poznavao sadašnju suprugu pevačicu, kao i da je izgradnja nekretnine započeta pre nego je upoznao Biljanu, odnosno za vreme trajanja zajednice života sa bivsom ženom Danijelom.

– Sve se brzo odigralo, brzo smo se uselili i brzo je kuća sagrađena. Porasla ljubav i porasla kuća. Mislim da smo sve postigli za kratko vreme – rekla je Biljana za Grand televiziju. Ona je objasnila i da li je učestvovala u radovima: – Učestvovala sam samo sa kafama i ostalim propratnim stvarima. Majstori su radili kako treba, ja sam samo pitala dal treba kafa – objasnila je ona.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS