calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

NE SMIRUJU SE STRASTI POSLE RAZVODA: Bred Pit ŠOKIRAN potezom Anđeline Džoli!

Objavio: RHT
01/04/2022 3:19 PM

Anđelina Džoli našla se na udaru kritika zbog višemilionskog ugovora koji je sklopila sa ruskim oligarhom, dok istovremeno pruža podršku stanovnicima Ukrajine i poziva na mir u svetu.

Youtube

Glumica, ambasadorka Komesarijata UN za izbeglice, suočava se sa ozbiljnim optužbama za licemerje nakon što je nedavno zahtevala hitan prekid rata u Ukrajini. Njen bivši suprug, Bred Pit, tuži Anđelinu jer je prodala svoj deo zajedničke vinarije “Chateau Miraval” u Provansi ruskom milijarderu Juriju Šefleru.

“Nastavljamo da posmatramo užase koji se odvijaju u Ukrajini i pozivamo na hitan prekid sukoba i humanitarni pristup”, izjavila je Anđelina tokom svog putovanja u Jemen, što je izazvalo bes kod bivšeg partnera jer je njene izjave i radnje “ispod žita” sa Šeflerom doživeo dvoličnim.

Oligarh, koji je napustio sovjetsku vojsku sa 19 godina, oženjen je modelom Victoria’s Secret Tatjanom Kovilinom i šef je SPI grupe koja prodaje alkoholna pića.

“Anđelina se deklariše kao svetski mirotvorac, a ipak je, na kraju, ušla u posao sa nekim ko nema baš čistu prošlost. Bred ističe da su u pitanju etičke norme i zato se odlučio na ovaj postupak. Odnos nekadašnjeg para je na najnižim granama. Oni sada govore isključivo preko advokata”, naveo je upućeni izvor, a prenosi “The Sun”.

Prema nedavnim sudskim dokumentima, Bred i Anđelina su prvobitno kupili vinariju 2008. godine za 20 miliona funti, a ona je u to vreme obezbedila 40 odsto sredstava.

Bred tvrdi da je završila prodaju svojih 50 odsto “bez njegovog znanja”.

Bivši holivudski par, koji se venčao 2014. i razišao 2016. godine, upleten je u pravni sistem zbog raznih pitanja tokom proteklih šest godina.

Prošlog maja, Bred je dobio zajedničko starateljstvo nad njihovom decom, Paksom (17), Zaharom (16), Šajlo (15) i Vivijen i Noks (13). Oni su takođe roditelji 20-godišnjeg Medoksa.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS